ERDOGAN HAR KØRT TYRKIETS ØKONOMI I GRUS: SÆLG JERES GULD

Del artiklen her:

Tyrkiets islamistiske præsident Recep Erdogan beder befolkningen om hjælp til at redde landets kollapsede valuta, lira.

Når det kommer til islamisme, så har Tyrkiet taget flere tigerspring fremad. Dette gælder både opførelsen af moskeer, som der nu findes tæt på 100.000 af i det før så sekulære land. Og det gælder undertrykkelsen af demokrati og den frie presse.

Men det går rigtig skidt for den tyrkiske økonomi. Alene i 2018 har landets valuta, liraen, tabt svimlende 40 procent af sin værdi. Landets præsident Recep Erdogan vil nu styrke liraens værdi ved at øge efterspørgslen. Dette skal ske ved, at tyrkerne sælger, hvad de har af guld og dollars og køber lira for dem. Det skriver Reuters. At veksle guld og stærke Trump-dollars til tyrkiske lira er formentlig særdeles risikabel investering for den enkelte tyrker, men dette vil for en kort stund kunne nedsætte farten på landets økonomisk deroute.

Tyrkiets valuta fik tidligere i år tildelt kategorien “junk”, hvilket gør det særdeles svært for landet at låne penge i udlandet.

Der er dog åbenbart forsat råd til at bygge moskeer, også i Danmark. Her har Erdogans statslige organisation Diyanet omkring 30 moskeer. De prædiker alle den radikale hanafi-islam, der bl.a. straffer utroskab og homoseksualitet med pisk og stening. En optælling fra NewSpeek peger på, at Socialdemokratiet er det parti, der rundt om i landet har godkendt flest Erdogan-moskeer.

Læs også:

PISK OG STENING: SÅ BRUTAL ER DEN TYRKISKE ORGANISATION BAG STORT MOSKÉ-FREMSTØD I DANMARK

SOCIALDEMOKRATERNE ER DANMARKSMESTRE I ERDOGAN-MOSKEER

ERDOGAN TIL TYRKERE I EUROPA: OVERTAG MAGTEN!

ERDOGANS LEJESOLDATER TVINGER FOLK TIL AT KONVERTERE TIL ISLAM

ERDOGAN-MOSKÉ I EUROPA: “VI KÆMPER TIL SIDSTE BLODDRÅBE!”

ERDOGAN TRÆNER BØRNESOLDATER I EUROPÆISKE MOSKEER

ERDOGAN VIL DANNE GIGANTISK KRIGSMASKINE: “ARMY OF ISLAM”

STOP ERDOGANS IMAM-HÆR

ERDOGAN OG HANS NAZI-VENNER

INDVANDRERKVINDER FÅR 50 PROCENT FLERE BØRN END DANSKE KVINDER

Del artiklen her: