ERDOGAN TIL TYRKERE I EUROPA: OVERTAG MAGTEN!

(Erdogan viser Det Muslimske Broderskabs håndtegn (fire fingre))
Del artiklen her:

Tyrkiets præsident Recep Erdogan har et klart budskab til tyrkere bosiddende i Europa.

D. 24. juni er der valg i Tyrkiet, og landets siddende præsident Recep Erdogan har for nylig holdt valgmøde i Bosnien. Her var 15.000 tyrkere, bosiddende i Europa, mødt op for at høre deres præsident tale. Budskabet fra den tyrkiske præsident var klart. Tyrkere, bosiddende i Europa, skal gå efter magten i de europæiske parlamenter. Her skal de skubbe de nuværende politikere – som efter Erdogan’s mening skader Tyrkiets sag – ud:

“Europæiske tyrkere må vise deres styrke for hele verden. I skal være i deres parlamenter istedet for de politikere, der lige nu skader jeres land,” beordrede Erdogan.

Allerede nu har en række herboende tyrkere formået at komme ind i danske byråd, hvorfra de hjælper Tyrkiet med at få tilladelse til at opføre moskeer i Danmark. Regeringen tillader indtil videre Tyrkiets radikale religionsministerium Diyanet at opføre moskeer i Danmark. Moskeerne bruges af Erdogan-styret til at fastholde herboende tyrkere i en radikal fortolkning af islam og til at udbrede Erdogan’s politiske budskaber. Tyrkiets regering har netop lukket for adgang til online-leksikonet Wikipedia fra Tyrkiet, fordi Wikipedia påpeger, at Erdoganstyret har samarbejdet med Islamisk Stat.

Der bor over 60.000 tyrkere i Danmark.

Læs også:

SPØRGSMÅLENE, SOM MUSLIMSK BORGMESTERKANDIDAT IKKE VILLE SVARE PÅ

HVEM STOPPER KOMMUNERNES VANVITTIGE SAMARBEJDE MED ISLAMISTER?

PISK OG STENING: SÅ BRUTAL ER DEN TYRKISKE ORGANISATION BAG STORT MOSKÉ-FREMSTØD I DANMARK

ERDOGAN-MOSKÉ I EUROPA: “VI KÆMPER TIL SIDSTE BLODDRÅBE!”

KOMMUNE UNDERSØGTE IKKE BAGMÆND FOR FORBINDELSER TIL STENINGS-ORGANISATION FØR MOSKÉ-GODKENDELSE

ERDOGAN TRÆNER BØRNESOLDATER I EUROPÆISKE MOSKEER

Del artiklen her: