ERDOGAN TRÆNER BØRNESOLDATER I EUROPÆISKE MOSKEER

Del artiklen her:

Video fra en europæisk moské viser børn træne som soldater. Moskeen styres af Tyrkiets radikale religionsministerium.

En foruroligende video optaget i en moské i Tyskland viser børn træne og optræde som soldater. Moskeen hører under Tyrkiets religionsministerium, der i udlandet opererer under navnet Diyanet. Diyanet havde i 2017 27 moskeer i Danmark, hvoraf otte var igang med at udvide. Tallet er støt stigende. Diyanet arbejder på verdensplan for at udbrede den islamiske hanafi-skole. Derudover fungerer moskeerne som tyrkiets præsident Recep Erdogans forlængede arm. Gennem moskeerne kan Erdogan’s islamiske regering således påvirke og udstede ordrer til millioner af tyrkere, bosiddende rundt om i verden.

Den tyrkiske hanafi-retning er klassisk sharia bygget på de mest udbredte hadither (profetens sædvaner) Sahih Bukhari og Sahih Muslim. Begge hadither indeholder lovgivning på en lang række områder, herunder drab for sex uden for ægteskabet og for frafald fra islam:

“Hvis en ugift mand begår hor med en ugift kvinde, skal de modtage hundrede piskeslag. Hvis en gift mand begår hor med en gift kvinde, skal de modtage hundrede piskeslag og derefter stenes til døde.” (Sahih Muslim, 17:4191). Straffen for at drikke vin er ifølge samme bog 80 piskeslag“Profeten sagde, ‘hvis nogen (en muslim) forkaster sin religion, dræb ham.” (Sahih Bukhari, 4:52:260).

Diyanets moskeer bruger udelukkende imamer, uddannet hos Diyanet selv. Det er svært at forstå, at Diyanets imamer har indrejsetilladelse til Danmark.

Video: På videoen kan man i baggrunden se en reklame for organisationen DITIB i Herford i Tyskland. DITIB financieres af Diyanet. Under den militære exercits råber børnene “Soldater stå rør, soldater stå ret!” Derefter råber de hver deres navn, hvorefter de råber “Venter på vores ordrer, hr. kommandør!”.

Læs også:

STOP ERDOGANS IMAM-HÆR

https://newspeek.info/tyrkiets-regering-angriber-europa-bliver-muslimsk-inshallah/

REGERINGENS GHETTO-PLAN: ISLAM GÅR 100 PROCENT FRI

PISK OG STENING: SÅ BRUTAL ER DEN TYRKISKE ORGANISATION BAG STORT MOSKÉ-FREMSTØD I DANMARK

HVEM STOPPER KOMMUNERNES VANVITTIGE SAMARBEJDE MED ISLAMISTER?

Del artiklen her: