ERDOGAN-MOSKÉ I EUROPA: “VI KÆMPER TIL SIDSTE BLODDRÅBE!”

(Foto: Troende i en tyrkisk moské i Wien viser troskab til islam ved at vise den såkaldte Islamisk Stat-finger (hævet pegefinger) (foto: Krone.at)
Del artiklen her:

Radikale tyrkiske moskeer skyder op overalt i Europa. IS-pegefingre, børnesoldater og jihad er på programmet.

Tyrkiet under præsident Recep Erdogan er blevet en islamisk stat. Omkring 20.000 nye moskeer, uddannelse af over en million nye imamer, ophævelse af tørklædeforbud på uddannelsesinstitutioner, islam er indført som fag på landets folkeskoler og ophævelsen af aldersgrænsen på 12 år, når det gælder undervisning i Koranens og profetens blodige budskab, er blot nogle af de mange tiltag.

Dertil kommer landets støtte til terrororganisationer som Hamas, Islamisk Stat og Det Muslimske Broderskab.

Fornylig blev det afsløret, at en tyrkisk moské i Østrig lovpriste både døde jihadister (martyrer) og kamp til sidste blodsdråbe bl.a. Allah og Koranen imod nærmest alt andet end islam:

“Vi sværger ved Allah, vores hjemland, vores folk og flag, den hellige bog (Koranen, red.) og sværdet. Vores martyrer, krigsveteraner og vores leder skal sikres. Vi vil kæmpe som idealistisk tyrkisk ungdom mod kommunisme, kapitalisme, zionisme og al imperialisme til sidste åndedræt og til sidste bloddråbe. Vi genkender ikke nogen hindringer. Vi vil ikke bukke os. Vi vil ikke gå ned. Vi vil gøre det!” blev der råbt ved en prædiken i en af Erdogans moskeer i Wien ifølge den østrigske avis Krone.

Tyrkiets regeringen arbejder hårdt for at udbrede den radikale hanafi-retning indenfor islam over hele verden.

Moskeen hører under Tyrkiets religionsministerium, der i udlandet opererer under navnet Diyanet. Diyanet havde i 2017 27 moskeer i Danmark, hvoraf otte var igang med at udvide. Tallet er støt stigende. Diyanet arbejder på verdensplan for at udbrede den islamiske hanafi-skole. Derudover fungerer moskeerne som tyrkiets præsident Recep Erdogans forlængede arm. Gennem moskeerne kan Erdogan’s islamiske regering således påvirke og udstede ordrer til millioner af tyrkere, bosiddende rundt om i verden.

Den tyrkiske hanafi-retning er klassisk sharia, bygget på de mest udbredte hadither (profetens sædvaner) Sahih Bukhari og Sahih Muslim. Begge hadither indeholder lovgivning på en lang række områder, herunder drab for sex uden for ægteskabet og for frafald fra islam:

“Hvis en ugift mand begår hor med en ugift kvinde, skal de modtage hundrede piskeslag. Hvis en gift mand begår hor med en gift kvinde, skal de modtage hundrede piskeslag og derefter stenes til døde.” (Sahih Muslim, 17:4191). Straffen for at drikke vin er ifølge samme bog 80 piskeslag“Profeten sagde, ‘hvis nogen (en muslim) forkaster sin religion, dræb ham.” (Sahih Bukhari, 4:52:260).

Diyanets moskeer bruger udelukkende imamer, uddannet hos Diyanet selv. Det er svært at forstå, at Diyanets imamer har indrejsetilladelse til Danmark.

Video: På videoen kan man i baggrunden se en reklame for organisationen DITIB i Herford i Tyskland. DITIB financieres af Diyanet. Under den militære exercits råber børnene “Soldater stå rør, soldater stå ret!” Derefter råber de hver deres navn, hvorefter de råber “Venter på vores ordrer, hr. kommandør!”:

Læs også:

TYRKIETS REGERING ANGRIBER: EUROPA BLIVER MUSLIMSK, INSHALLAH!

FORSVARSMINISTER: TYRKIET ANGRIBER EUROPA VED AT BETALE MIGRANTER

ERDOGAN VIL DANNE GIGANTISK KRIGSMASKINE: “ARMY OF ISLAM”

NU STARTER TYRKIETS DEMOKRATISKE VINTER

Del artiklen her: