DÅSEMAD OG TUSINDER AF SOLDATER: SVERIGE GØR KLAR TIL NATIONAL KATASTROFE

(Foto: Uddrag af de svenske myndigheders folder til befolkningen, som advarer imod en national krise eller krigslignende tilstand)
Del artiklen her:

De svenske myndigheder gør i denne tid befolkningen klar til at håndtere krigslignende tilstande.

Sverige forbereder i denne tid landet og befolkningen på en eventuel krigslignende katastrofe. Tilbage i januar 2018 bad den svenske stat borgerne om at have forråd nok til at kunne klare sig en hel uge – inklusiv vand. For et par uger siden udgav myndighederne så brochuren “Hvis der kommer krise eller krig“. Og d. 5.-6. juni sendte Sverige hele sit hjemmeværn på gaden i en landsdækkende øvelse. 22.000 soldater var indkaldt til øvelsen, der skulle teste landets beredskab til at håndtere nationale katastrofer.

Ifølge de svenske myndigheder kan en sådan katastrofe udløses af “klimaforandringer” eller “spændinger i Baltikum” – angiveligt forårsaget af russerne.

Den svenske stats advarsel og opfordring til at forberede sig kommer samtidig med, at landets politi åbent melder ud, at det ikke længere kan håndtere den ekstremt voldelige indvandrerkriminalitet. Dertil kommer politiets advarsel om, at tusinder af sympatisører med Islamisk Stat går frit rundt i det tidligere så trygge og fredelige land. På de sociale medier mistænker mange de svenske myndigheder for at bruge truslen fra klimaændringer og Rusland som undskyldning for at forberede borgerne på et reelt sammenbrud af det svenske samfund som følge af ekstrem og ukontrolleret indvandrerkriminalitet og terror. Hverken svenske politikere, medier eller myndigheder er kendt for deres åbenhed og ærlighed omkring konsekvenserne ved muslimsk indvandring.

Sverige er på retsområdet at sammenligne med en bananstat. NewSpeek kunne tidligere på året berette om, at under en de 114 anmeldte voldtægter, som blev begået på kun fire musikfestivaler, førte til dom. Risikoen for at blive dømt for voldtægt på en festival er altså i den pågældende opgørelse under én procent. Kun 22 procent af alle mord og drab blev således opklaret i 2016. Siden 2010 har opklaringsprocenten for den ultimative forbrydelse ligget mellem sølle 18 og 29 procent. Til sammenligning ligger opklaringsprocenten på mord og drab i Danmark på over 90 procent.

En leder i Sydsvenska Industri- och handelskammaren og to advokater advarede sidste år i Svenska Dagbladet om, at “opklaringsprocenten på en række forbrydelser er nu så lav, at vi reelt har forladt en række love.” “Der er lovløshed i dele af Stockholm-regionen nu.” fortæller ængstelig politidirektør. En anden politidirektør fortæller, at “Retssystemet, der er en grundpille i et demokratisk samfund, er ved at bryde sammen i Sverige.”

Den danske regering har indtil videre ikke iværksat grænsekontrol mod det stadigt mere destabiliserede Sverige. Dette på trods af, at bevæbnede bander og farlige islamister derved frit kan kommer over broen eller med færgen til Danmark.

Den svenske grænsekontrol meddelte tidligere på året, at den sidste år sendte ca. 5000 kriminelle og illegale tilbage til Danmark. Disse bliver ikke opdaget af de danske myndigheder, fordi vi ingen grænsekontrol har på den danske side. De kriminelle og de illegale migranter kan dermed trygt vende tilbage til Danmark og fortsætte deres aktiviteter her.

Video: De svenske myndigheder har udgivet flere videoer som instruerer svenskerne i, hvad de skal pakke for at kunne klare sig under en “national sikkerhedsmæssig krise”:

Læs også:

SVERIGES REGERING: GRÆNSEKONTROL MELLEM DANMARK OG SVERIGE ER VIGTIG

PROFESSOR: SVERIGE BLIVER EN STØRRE TRUSSEL END RUSLAND

NABOLAND ER BLEVET FJENDELAND: SKAL DANMARK AKTIVERE NATOs ARTIKEL 4 OG 5 MOD SVERIGE?

VOLDTÆGTER: HALVDELEN AF SVENSKE KVINDER OPLEVER BEGRÆNSNET FRIHED, HVER 5. LEVER I ANGST

ISRAEL: VI HAR STOPPET DUSINVIS AF TERRORANGREB MOD EUROPA

Del artiklen her: