NØDRÅB FRA SVENSK POLITI: “HJÆLP OS, HJÆLP OS!”

(Foto: Sveriges rigspolitichef Dan Eliasson foran en af landets mange moskeer)
Del artiklen her:

(Foto: Rigspolischef Dan Eliasson, YouTube)

Sverige er midt i et sammenbrud. Stadigt større dele kontrolleres i dag af islamiske ekstremister, og landet har ikke kapacitet til at redde sig selv.

Sverige er, som følge af muslimsk indvandring, midt i et ægte sammenbrud. Islamistiske grupperinger erobrer stadigt større landområder og den eneste grund til, at det ikke er kommet til større væbnede konflikter i det førhen så trygge og fredelige land er, at den svenske stat frivillig afgiver land til de religiøse separatister fremfor at tage kampen op.

En nylig opgørelse viser, at antallet af områder tabt til bevæbnede islamistiske grupperinger er øget fra 15 til 23 på kun to år.

SVERIGES ISLAMISKE STATER: “MORALPOLITI” TRUER KVINDER TIL AT GÅ TILDÆKKET

Sveriges rigspolitichef Dan Eliasson har netop været ude med en opsigtsvækkende bøn: “Hjælp os, hjælp os!” Rigspolitichefens bøn er rettet mod alle kræfter i samfundet og er et resultat af politiets tiltagende magtesløshed og at Sverige som civiliseret demokrati er på vej på historiens mødding. Antallet af lovløse områder er nu ifølge politiet oppe på 61, hvoraf altså 23 er ekstrasærligt bekymrende.

“Der er lovløshed i dele af Stockholm-regionen nu. Retssystemet, der er en grundpille i et demokratisk samfund, er ved at bryde sammen i Sverige.”  har en ængstelig politidirektør tidligere fortalt. En ekspert fortæller, at “religiøst politi har overtaget politiets magtbeføjelser” mange steder, mens granat-eksplosioner og angreb på politiet er dagligdag. Ifølge det svenske politi går der tusindvis af voldsparate jihadister frit rundt hinsidan.

Med hundredvis af uopklarede mord og et politi, der på ingen måde kan følge med udviklingen, er landet reelt en bananstat, hvor risikoen ved at begå kriminalitet er latterligt lav. Sharialoven overtager hurtigt og sikkert stadigt mere.

TUSINDER AF VOLDELIGE JIHADISTER GÅR FRIT OMKRING I SVERIGE, ØRESUNDSBROEN ER PIVÅBEN

Selvom der skulle være politisk vilje til det, er Sverige ikke på nogen måde i nærheden af at have kapacitet til at bremse udviklingen. Det faktum, at 80 procent af landets politifolk overvejer at sige op, vidner om en ordensmagt som er slidt helt helt ned. Militæret er skåret ned til nærmest ingenting, og der er ingen penge til at rette op på noget af det. Skulle man sælge arvesølvet og prioritere benhårdt, ville det under alle omstændigheder tage årevis at uddanne det nødvendige antal politifolk og soldater og opbygge den tilhørende infrastruktur. Påbegyndte man en sådan kapacitetsopbygning i dag ville landet måske have en mulighed for at redde sig selv. Men et stort flertal af svenske politikere og medier er ikke en gang nået til at italesætte udfordringerne. Skal Sverige overleve som land, og Danmark undgå en skæbne som Israels med konstante angreb fra erobringslystne islamiske naboer og deres herboende kumpaner, er der ingen vej uden om: Sverige vil ikke overleve uden international hjælp.

Analytikere i NATO-landene kan allerede nu begynde at spørge sig selv om, hvilke aktører som kan tænkes at tilbyde denne hjælp. Der vil ikke komme realistiske tilbud fra Vesteuropa, som allerede nu har hænderne mere end fulde med deres egne muslimer. Der er ingen tvivl om, at lande som Rusland og Kina vil se en geopolitisk fordel i at få en fod indenfor i Europa.

Rusland har vist i Syrien, at de er parate til at investere betydelige militære ressourcer for at konsolidere deres militære og udenrigspolitiske magt ved at hjælpe stater på randen af sammenbrud.

Invitationen til at “hjælp os, hjælp os” vil snart også gælde ikke-svenske aktører, og det vil være en fejltagelse af Vesten ikke at tage imod invitation. Prisen ved et destabiliseret base for bevæbnede imperialistiske islamister midt i Skandinavien vil være for høj.

EKSPERT: NOGLE STEDER I SVERIGE ER BORGERKRIGEN ALLEREDE UDBRUDT

Del artiklen her: