DET SKER VIRKELIG, SVERIGE GÅR TIL GRUNDE FOR ØJNENE AF OS

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Sverige vil opnå det martyrium, det længe har kæmpet for. Beviset på, at landet var klar til at går til grunde for sine idealer, vil blive åbenbaret for enhver.

Landets politiske elite og dets forræderiske journalister vil med stolthed i stemmen kunne sige, at de var villige til at ødelægge deres land for principper om grænseløs åbenhed og ekstrem tolerance.

Man har ikke den nødvendige kapacitet til at rette op på ulykken.

Land ude af kontrol

Store dele af landet er uden for statens kontrol. Det officielle tal på landets no go-zoner var sidste år 50. Tallet er uden tvivl højere nu. “Der er lovløshed i dele af Stockholm-regionen nu,” erkender en svensk politidirektør. Politiet fortæller også, at “religiøst politi har overtaget politiets magtbeføjelser” mange steder. Granat-eksplosioner og angreb på politiet er dagligdag,

Med hundredvis af uopklarede mord og et politi, der på ingen måde kan følge med udviklingen, er landet reelt en bananstat, hvor risikoen ved at begå kriminalitet er latterligt lav. Jungleloven overtager hurtigt og sikkert stadigt mere.

“Retssystemet, der er en grundpille i et demokratisk samfund, er ved at bryde sammen i Sverige”, fortæller en slukøret politidirektør.

Kan ikke standse udviklingen

Man er slet ikke i nærheden af at beside kapacitet til at kunne rette op på ulykken. Det faktum, at 80 procent af landets politifolk overvejer at sige op, vidner om en ordensmagt som er slidt helt helt ned.

Sidste weekends to episoder viser, hvor lidt magt den svenske stat reelt har over de indvandrerkontrollerede områder. To gange på et døgn fik politipatruljer tæsk, da de vovede sig væk fra alfavej.

De oprindelige svenskere vil have valget imellem at flytte, barrikadere sig eller leve i frygt og konstant fare. Eller konvertere.

Dette er intet usædvanligt: I nogle områder er det hverdag, at politiet mødes med stenkast og brandbomber.

Disse områder er reelt kalifater, islamiske stater. Imamer og hjemmelavede sharia-domstole styrer, ikke demokratisk lov og menneskerettigheder. Sveriges hjemmedyrkede Gazastriber.

Det er kun et spørgsmål om tid, førend disse områder officielt udråber sig selv til Dar al-Islam, hvor ummaen – det muslimske fællesskab –  regerer efter og selv styres af islamisk lov. Ekstremt overbefolkede, uuddannede, tungt bevæbnede og dybt radikaliserede områder, som helt naturligt vil vokse i størrelse og styrke. Fjendeland indenfor egne grænser.

Der er intet, den svenske stat kan gøre ved det. Militæret er skåret ned til nærmest ingenting, politiet er nedslidt og mismodigt. Og der er ingen penge til at rette op på noget af det.

Kun ubehagelige valg tilbage

Den epidemi af vold, mord og især voldtægter, som allerede hærger Sverige, vil stige eksponentielt. De oprindelige svenskere vil have valget imellem at flytte, barrikadere sig eller leve i frygt og konstant fare. Eller konvertere.

Bymidter overladt til religiøse barbarer, hård sharia, bøn om international hjælp.

De nordiske nabolande vil skulle håndtere svenske flygtninge i hobetal og bruge betydelige ressourcer på at forsvare deres grænser og farvande imod rejsende kriminelle og islamister.

Og et sted på et kontor i København vil folk fra politiet og Forsvaret sidde med dybe panderynker og lave beregninger på, hvor meget af den danske hovedstad, man vil kunne ramme med en mortérgranat affyret fra Malmø.

Sverige får sit martyrium, og der er ingen glæde ved at sige “hvad sagde jeg.”

 

Del artiklen her:

19 Comments

 1. I stedet for “Hvad sagde jeg”, skulle svensken indfører undtagelsestilstand, og internerer kriminelle muhamedanere OG svenske medløbere* indtil disse foretager frivillig udrejse af landet. Hvilket vi også passende kunne gøre i Danmark.

  Og Øresund? Personkontrol ved bro og færger, og små hurtige patruljebåde.

  Integration for muhamedanere i Danmark er frivillig & bevidst fravalg af ikke-dansk ideologi, hvilket jo svare til, at etniske danske kulturkristne sender deres børn i koranskole.

  Så man forstår jo godt muhamedanerne.

  Spørgsmålene er jo så, hvorfor muhamedanerne i første omgang overhovedet kom den lange vej hertil, og hvorfor de ikke rejser igen, når de hverken passer ind, eller ønsker at tilpasse sig?

  Der er – endnu – kun én grund, til at muhame-U-danerne opfører sig i Danmark, som de gør; Danerne giver dem lov til det!

  Militæret skal sættes ind sammen med politiet, og grov forstyrrelse af den offentlige orden skal belønnes med internering, lige til delinkventerne kan transporteres ud af landet, statsborgerskab & religion underordnet.

  Det ideelle ville være hvis NATO – gerne med FN-mandat i ryggen – besatte enkelte større landområder i Afrika & Mellemøsten, hvor freden blev garanteret, så man kunne oprette flygtningelejre.

  Blandt andet “godtfolk” kunne menneskesmuglernes kunder sendes dertil, når de banker på Europas dør.

  Ellers vil Folkevandringstsunamien af overskudsmuhamedanere fra Afrika & Mellemøsten blive en 1000-års begivenhed, der vil være over 100 år, om at bruse af, og Europa vil – igen – nedsynke i morads af hunderedeårige krige og anden ufred!

  * disse skal naturligvis have konfiskeret AL deres ejendom!

 2. Det sindsygt, stakkels de uskyldige svenske piger der ikke har stemt på alt det der!! og forbløffende man intet ser eller hører om det i mainstream medierne, frankrig england er også godt på vej, det hører man heller ikke en skid om, men hvis trump slår en skid kan du næsten ikke tænde på en eneste on/off knap i huset uden du læser eller hører om det,..

  • Midtengland blev kaldt The Midlands. Nu bliver det kaldt The Blacklands.

   Birmingham-området er 15 år foran Malmø, som er 15 år foran resten af Sverigstan og Danmark.

   Hvorfor tror du englænderne stemte: “LEAVE!”?

   • The Black Country gained its name in the mid nineteenth century due to the smoke from the many thousands of ironworking foundries and forges plus also the working of the shallow and 30ft thick coal seams.

 3. Det er nemmere at gå efter hvid mands dyrehold.

  Men bor man i en af de 50 zoner så er man helt fri for hvertfald länsstyrrelsen i sverige ..

 4. Der er i hvert fald noget, som de såkaldt toneangivende i resten af Europa skal til at tænke over, det haster!!!!!!!!.
  ” Pestbylden” i Sverige må ikke brede sig. Det vil betyde vores undergang.
  Europa schaffts sich ab!!!.

 5. Ligesom kommunismen er den multikulturelle ideologi brudt sammen. De to største idelogiske sammenbrud i vor tid er begge funderet på udlevelsen af de mest ekstreme menneskekærlige fraser. Det indre vanvid var så stort, at de begge rådnede op indefra i mødet med realiteterne; de fundamentale løgne kunne ikke opretholdes selv gennem statspoliti-undertrykkelse og en lydig pressen renset for kritik af systemerne.
  Ligesom vi havde et retsopgør efter nazismen og et, som skulle have været gennemført efter kommunismen, mener jeg at et retsopgør bør tages med de ansvarlige politikere.

 6. Jeg har ikke ondt af Sverige. Flertallet af svenske vælger har med stort flertal hver gange stemt de politikere ind, der er ansvarlige for tilstandene. Svenskere jeg har haft kontakt med arbejdsmæssigt i næsten 20 år, var så stolte af deres “medmenneskelighed”, at det var til at blive dårlig over, selvfedmen var total. De mente, i fuld alvor, at de var kommet længere end Danmark, og det er sandt, men ikke på den måde de troede. Jeg har ondt af at Malmø kun ligger 20 km fra København, og at alle de kriminelle enten har svensk statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse og uden videre kan rejse frit rundt i EU.

  • du har måske ikke ondt af Sverige, MEN det har jeg mit hjerte bløder over at der er begået VALGSVINDEL BIG TIME, jeg ved fra first hand at stemmesedler manglede til SD, jeg har børn og børnebørn der men rolig vi er på samme kurs

   • Sverige har jo selv bestemt hvordan valgsystemet skal være, og det har aldrig levet op til basale krav om en hemmelig skriftlig valghandling. Jeg har stadig ikke ondt af svenskerne, de har i mindst 50 år bestemt at det skal være som det er.
    Jeg har arbejdet i svensk-ejede stor firmaer her og i Sverige i mange år, og folkesjælen er abnormt autoritetstro, og selvfølelsen fejler ikke noget. Ved et nordisk møde, hvor vi normalt sluttede af med at fortælle lidt om de seneste nyheder set fra ens hjemland, fortalte jeg om at man omsider havde fængslet en af de sædvanlig for omfattende hærværk, vold, angreb på politiet og anden kriminalitet og han omsider fik en udvisningsdom. Den svenske deltager svarede med en stille hovedrysten at i Sverige havde man en mere moden tilgang til sådan noget.
    Jo, de HAR bestemt at sådan skal det være, og det eneste vi kan og skal gøre er at inddæmme Sverige, så deres problemer ikke spredes yderligere til andre nordiske lande.

 7. Tag nu den krig der skal til for at rense landet. At konvertere er til muslim er den sikre vej til helvede. Allah er satan.

 8. Stakkels de 10-20% svenskere, der ikke ønsker dette. Resten har fået det samfund de har stemt for.

 9. En meget uhyggelig artikkel, må siges, men hvis jeg nu delte den på min Facebook-væg, så ville der garanteret komme latterliggørelse af det skrevne indhold. Det ville blive bagalliseret og endvidere sagt at være usandheder.
  Hvorfor tror jeg så på denne info?
  Efter at have læst mange udtalelser og set mange videoklip fra private de sidste 4-5 år, så tror jeg virkelig på, at der eksisterer ‘no go zoner’, hvor muslimer styrer med brutal og radikaliseret hånd. Disse ‘no go zoner’ er både i Skandinavien og i Europa. I lande, hvor man har skullet vise tolerance overfor omverdenen, men
  har ladet hånt om sine egne borgere. Resultatet ser vi nu tydeligere og tydeligere, hvor muslimerne fordriver de etniske væk, for hvem vil domineres af
  Sharialove?
  Det, som hele tiden er en kæp i øjet på åbenheden, er den mærkelige måde, hvorpå oplysninger holdes skjulte eller måske overses og slet ikke bliver dokumenteret af pressen, altså den, som folk flest godtager. Hvad f.eks. Den korte avis eller andre alternative skriver, siges altid at dokumentationen ikke er tilstede, og derfor er den ikke troværdig.
  Der er en skærende kontrast til privates dokumentation er den manglende fra den toneangivende og almindeligvis gennemførte presse. Hvorfor? Hvorfor er det af så stor betydning at vende det blinde øje og det døve øre til, hvordan islam, radikal eller ej, forandrer de samfund, hvor den vokser i talstyrke?
  Det er en meget mærkelig tid, som vi lever i, hvor ligesom i tryllekunst, at publikum skal have konsentrationen vendt imod en ubetydelig ting, så at tryllekunstneren kan udføre sit nummer.
  Vi mennesker er mere eller mindre de samme, i bund og grund, men vores holdninger til livet skiller os ad i nogle tilfælde. Dog, så længe der er plads for en nabo af en anden tro eller ideologi end én selv, så kan det lade sig gøre at leve sammen, side om side, hvad der desværre viser sig at være en umulighed, der hvor muslimerne vokser i tal og en radikal holdning dominerer. Så må alle andre flygte, blive og svare sig eller overgive sig og tilslutte trop.

  • Grunden til at folk ville grine af at du delte det på facebook udover dine højre ekstremistiske venner er at folk med sund fornuft er kildekritiske og sådan skal det være.
   Intet i denne artikel har nogen konkrete beviser for påstande og henviser til andre sider som “Breibart”.
   Mildest talt til grin at bare tro på det første man læser og man er enig i.
   Du skal ikke tro jeg ikke er mod indvandring, for mit vedkommende kunne de alle blive sendt hjem, krig eller ej.
   Der er et problem i sverige, stort problem, men denne artikel er skrevet af skribentens tanker, ideologier og ikke viden og facts.
   Men lær nu ikke at stole på alt du læser bare fordi du er enig.

 10. Så lad os da for helvede gribe til våben imens, at vi trods alt stadig er de stærkeste. Vi er jo ikke i direkte krig på hjemmebane med noget land, så lad os da sætte militæret ind imod de såkaldte “gæster”. Og så mener jeg, at ALLE sunde og raske unge DANSKE mænd på minimum 18 år, SKAL have militær træning, de skal ikke til session, de SKAL bare indkaldes, perioden kan så diskuteres, jeg mener MINIMUM 1 år. Måske kan det blive nødvendigt, at indføre et direkte internt “indvandrermilitær”, altså et militær, som alene arbejder indenrigs, og alene arbejder på netop det område og problem, de er naturligvis konstant stærkt bevæbnede og beskyttede i form af skudsikkert tøj og så videre. Det vil blive en dyr omgang, men vi skal vist ikke diskutere om vi har råd, vi skal vist til gengæld diskutere, om vi har råd til, at lade være. — Eller kort sagt, hårdt imod hårdt, ingen kære mor, man ligger som man reder, bbuumm …. Der vil jo så skulle laves ændringer i loven og grundloven, måske skal vi melde os ud af aftaler med alverdens andre lande, fakta er, at vi har ikke råd til, at lade være, og det skal ske snarest muligt, så de såkaldte “kulturberigende gæster”, jeg kalder dem personligt for vores fjender, det er jo ret tydeligt efterhånden, kan blive kontant og øjeblikkeligt ekskluderet fra vores samfund, det SKAL ske cirka NU for at undgå, at de kan nå, at mobilisere sig i den størrelsesorden, som vi trods alt stadig har mulighed for. Ved absolut FØRSTE straffelovsovertrædelse er der INGEN grund til nogen som helst sagsbehandling og forståen, der er KUN grund til, at bestille en billet hos det billigste flyselskab, og så farvel med dig modbydelige fjende. Vi skal vel ikke tage hensyn til fjenden, de tager da vist ikke meget hensyn til nogen som helst, andre end dem selv, den medicin må de så logisk set også selv tage imod. Og så ikke en eneste mere ind i landet før, at der er rettet op på problemet.

 11. Jeg forstår godt at der er et problem i Sverige, 100%, men at skrive en artikel som denne bygget på skribentens egne ideologier frem for facts er simpelthen mildest talt til grin.
  I referere til Breibart som en kilde for at 80% af det svenske politi overvejer at sige op, husk nu på at Breibart er af samme støbning som denne side med skribenter som skriver ud fra deres egne tanker og følelser og ikke analyser eller facts med noget hold i.
  Er selv meget indvandrekritisk / modstander men vil jer som læser dette ikke lige undersøge hvilke kilder i får jeres viden fra før i graver jer selv ned i et dybere hul.
  God dag allesammen.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.