DET SKER VIRKELIG, SVERIGE GÅR TIL GRUNDE FOR ØJNENE AF OS

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Sverige vil opnå det martyrium, det længe har kæmpet for. Beviset på, at landet var klar til at går til grunde for sine idealer, vil blive åbenbaret for enhver.

Landets politiske elite og dets forræderiske journalister vil med stolthed i stemmen kunne sige, at de var villige til at ødelægge deres land for principper om grænseløs åbenhed og ekstrem tolerance.

Man har ikke den nødvendige kapacitet til at rette op på ulykken.

Land ude af kontrol

Store dele af landet er uden for statens kontrol. Det officielle tal på landets no go-zoner var sidste år 50. Tallet er uden tvivl højere nu. “Der er lovløshed i dele af Stockholm-regionen nu,” erkender en svensk politidirektør. Politiet fortæller også, at “religiøst politi har overtaget politiets magtbeføjelser” mange steder. Granat-eksplosioner og angreb på politiet er dagligdag,

Med hundredvis af uopklarede mord og et politi, der på ingen måde kan følge med udviklingen, er landet reelt en bananstat, hvor risikoen ved at begå kriminalitet er latterligt lav. Jungleloven overtager hurtigt og sikkert stadigt mere.

“Retssystemet, der er en grundpille i et demokratisk samfund, er ved at bryde sammen i Sverige”, fortæller en slukøret politidirektør.

Kan ikke standse udviklingen

Man er slet ikke i nærheden af at beside kapacitet til at kunne rette op på ulykken. Det faktum, at 80 procent af landets politifolk overvejer at sige op, vidner om en ordensmagt som er slidt helt helt ned.

Sidste weekends to episoder viser, hvor lidt magt den svenske stat reelt har over de indvandrerkontrollerede områder. To gange på et døgn fik politipatruljer tæsk, da de vovede sig væk fra alfavej.

De oprindelige svenskere vil have valget imellem at flytte, barrikadere sig eller leve i frygt og konstant fare. Eller konvertere.

Dette er intet usædvanligt: I nogle områder er det hverdag, at politiet mødes med stenkast og brandbomber.

Disse områder er reelt kalifater, islamiske stater. Imamer og hjemmelavede sharia-domstole styrer, ikke demokratisk lov og menneskerettigheder. Sveriges hjemmedyrkede Gazastriber.

Det er kun et spørgsmål om tid, førend disse områder officielt udråber sig selv til Dar al-Islam, hvor ummaen – det muslimske fællesskab –  regerer efter og selv styres af islamisk lov. Ekstremt overbefolkede, uuddannede, tungt bevæbnede og dybt radikaliserede områder, som helt naturligt vil vokse i størrelse og styrke. Fjendeland indenfor egne grænser.

Der er intet, den svenske stat kan gøre ved det. Militæret er skåret ned til nærmest ingenting, politiet er nedslidt og mismodigt. Og der er ingen penge til at rette op på noget af det.

Kun ubehagelige valg tilbage

Den epidemi af vold, mord og især voldtægter, som allerede hærger Sverige, vil stige eksponentielt. De oprindelige svenskere vil have valget imellem at flytte, barrikadere sig eller leve i frygt og konstant fare. Eller konvertere.

Bymidter overladt til religiøse barbarer, hård sharia, bøn om international hjælp.

De nordiske nabolande vil skulle håndtere svenske flygtninge i hobetal og bruge betydelige ressourcer på at forsvare deres grænser og farvande imod rejsende kriminelle og islamister.

Og et sted på et kontor i København vil folk fra politiet og Forsvaret sidde med dybe panderynker og lave beregninger på, hvor meget af den danske hovedstad, man vil kunne ramme med en mortérgranat affyret fra Malmø.

Sverige får sit martyrium, og der er ingen glæde ved at sige “hvad sagde jeg.”

 

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.