RAMADAN-RASERI: RYSTEDE BABY TIL DØDE

(Foto: Muslimsk familie)
Del artiklen her:

Tørst og sult bragte en forælder ud af ligevægt.

En 42-årig mand er blevet anklaget for drab, efter at han ruskede og kastede sin datter til døde i raseri. Familien boede på et hotel i Paris, mens de ledte efter en lejlighed. Moderen gik på arbejde om dagen, imens faderen passede parrets fælles datter.

I vrede rystede manden sin datter kraftigt og kastede hende så hårdt mod sengen, at den 5 måneder gamle pige fik kraniebrud og ruskeskader.

I forbindelse med politiets forhør har manden erkendt forholdet og har forklaret sine handlinger med, at han fastede religiøst:

“Jeg holdt ramadaon og uden mad fik jeg meget nervøse nerver,” har manden forklaret ifølge Le Parisien.

I Danmark har Venstre-minister Inger Støjberg skabt debat efter at have påpeget, at visse erhvervsgrupper bør overveje at holde ferie under ramadanen, hvis de faster. En række sundhedseksperter og professorer har også påpeget vigtigheden af at drikke rigeligt med væske i den usædvanligt varme danske sommer. Mangel på væske kan ifølge flere eksperter føre til træthed, nedsat koncentration og irritation. Kirurger, chauffører, kranførere m.v. kan således udgøre en fare, hvis de udfører deres hverv, mens de faster religiøst.

Læs også:

RAMADANEN 2017 ER SLUT. RESULTAT: 174 JIHADANGREB, 1595 DRÆBTE

KØRELÆRER: “HAVDE DET IKKE VÆRET RAMADAN, VILLE JEG HA KNEPPET LORTEN UD AF DIG”

RAMADAN, TID TIL FASTE, REFLEKSION – OG TERROR OG PÆDOFILI

REGERINGENS GHETTOPLAN: TVINGER INDVANDRERBØRN TIL AT SPISE HALAL

SENNELS: SOM SAMFUND ER VI PÅ DETTE PUNKT LIGESÅ TVE-TUNGEDE SOM DE VÆRSTE IMAMER

Del artiklen her: