ISRAEL: VI HAR STOPPET DUSINVIS AF TERRORANGREB MOD EUROPA

(Foto: Israels premierminister Benjamin Netanyahu)
Del artiklen her:

Mens europæiske lande har travlt med at kritisere Israel, Mellemøstens eneste demokrati, har landet haft travlt med at stoppe terrorangreb mod Europa.

En lang række vesteuropæiske lande, herunder Danmark, har fordømt USAs anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad. Fordømmelsen synes mest af alt at være udtryk for hetz mod præsident Donald Trump og Israel, eftersom der ingen fordømmelser var mod Barack Obama, George Bush eller Bill Clinton, da de i sin tid støttede Jerusalem som israelernes hovedstad. Og i 2016 stemte et flertal i FN for hele 20 fordømmelser af Israel, Mellemøstens eneste ægte demokrati, mens der trods meget voldsomme overtrædelser af menneskerettigheder rundt i især den islamiske verden, Nordkorea, Venezuela og Kina, kun blev stemt for seks fordømmelser mod verdens regerende lande.

Og hvad har Israel så fået tiden til at gå med, imens europæiske regeringer har fordømt Israel og dens nærmeste allierede? Jo, de har haft travlt med at stoppe islamiske terrorangreb i Europa.

Ifølge islam kommer Den sidste time – den dag hvor alle rettroende muslimer kommer i himlen – først, når muslimerne har udryddet jøderne: “Abu Huraira fortalte, at Allahs Budbringer (må fred være med ham) sagde: ‘Den Sidste Time kommer ikke, medmindre muslimerne bekæmper jøderne, og muslimerne dræber dem.'” (hadithen Sahih Muslim, bog 41:6985). Af samme grund står der i dag politi og soldater foran synagoger og jødiske skoler i Danmark.

Muslimernes religion er således enestående i og med, at vejen til målet indebærer folkemord. Dette har gjort Israel til førende ekspert i at stoppe islamiske terrorangreb, hvilket også kommer andre til gode.

“Med hjælp fra vores sikkerhedstjenester har vi leveret information, der har stoppet dusinvis af større terrorangreb, mange af dem i europæiske lande,” fortalte Israels premierminister Benjamin Netanyahu til diplomater fra en række NATO-lande ved et møde i Jerusalem. Det skriver The Times of Israel.

“Nogle af angrebene kunne have været masse-massive, værre end hvad Europa før har set – meget værre, eftersom de ville have involveret civile fly. Israel forhindrede dem og reddede dermed mange europæiske liv,” fortalte Netanyahu til NATOs ambassadører om de angreb, Israels efterretningstjeneste har stoppet.

Læs også:

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

ISRAELS KAMP ER VESTENS KAMP

KRIGEN MOD ISRAEL

 

Del artiklen her: