BANAN-STATEN SVERIGE: UHYGGELIGT LET AT BEGÅ MORD UDEN AT BLIVE FANGET

Del artiklen her:

Sverige bevæger sig i høj fart ud af kategorien “Vestlige lande”.

En sand folkevandring af ikke-vestlige indvandrere til landet har ført til en befolkningsvækst som slår alle rekorder.

Og med ikke-vestlig indvandring kommer der ikke-vestlige tilstande.

NewSpeek har været i kontakt med den svenske stats kontor for statistik, Brå, og svaret er så uhyggeligt, at det kan holde en vågen om natten – og hvis man bor i Sverige, bør man måske ligefrem holde sig vågen om natten. Fra at være en tryg og næsten alt for velordnet retsstat, er der nu sydamerikanske tilstande.

NewSpeek kunne tidligere på året berette om, under en de 114 anmeldte voldtægter, som blev begået på kun fire musikfestivaler, førte til dom. Risikoen for at blive dømt for voldtægt på en festival er altså under én procent. Sverige er blevet en åben jagtmark for liderlige indvandrere med et kvindesyn fra den arabiske ørken for 1.400 år siden.

Retsstaten er sammenbrudt i en grad, der bør kalde på international intervention.

Kun 22 procent af alle mord og drab blev så ledes opklaret i 2016. Siden 2010 har opklaringsprocenten for den ultimative forbrydelse ligget mellem sølle 18 og 29 procent.

I Danmark ligger opklaringsprocenten for mord og drab på over 90 procent.

Kun 11 procent af sager, hvor folk bliver tæsket i Sverige, opklares. Samme procentdel, 11, af samtlige voldtægter, opklares.

Det er på tide, at omverdenen får øjnene op for situationen i Sverige og kommer svenskerne til hjælp. Landet er midt i et sammenbrud.

Del artiklen her: