PROFESSOR: SVERIGE BLIVER EN STØRRE TRUSSEL END RUSLAND

(Foto: Sveriges statsminister Stefan Løfven (S))
Del artiklen her:

(Foto: Sveriges statsminister Stefan Løfven er ifølge ekspert på vej til at forvandle Sverige til et farligt land)

Sveriges mange muslimer betyder, at landet kan er på vej til at blive en større trussel mod sine nabolande, end Rusland er, vurderer ekspert.

Sverige er på vej til at blive en større fare end Rusland, vurderer professor:

“Det er ikke utænkeligt, at Sverige bliver en større sikkerhedsrisiko mod Finland, end Rusland. Nordmændene og danskerne har allerede indset dette,” skriver Paul Lillrank, professor ved det finske universitet Aalto.

Paul Lillrank lægger således samme linje som NewSpeek-skribent Nicolai Sennels, der også advarer om, at Sverige er i færd med at udvikle sig til en reel trussel, der kan føre til, at NATO er nødt til at gribe ind. Denne trussel udgøres både af risikoen for fortsatte jihadangreb, udført af personer med base i Sverige, og kan blive et reelt nationalt sammenbrud af det før så trygge og fredelige land.

(Professor Paul Lillrank)

Læs også: NABOLAND ER BLEVET FJENDELAND: SKAL DANMARK AKTIVERE NATOs ARTIKEL 4 OG 5 MOD SVERIGE?

I modsætning til Finland, er Norge og Danmark nemlig medlem af NATO, og bliver vores sikkerhed truet fra Sverige, kan NATO være forpligtet til at skride ind. Dette kan ske ved at sende militær til Sverige for at stabilisere landet på en måde, så det ikke længere udgør en trussel.

Paul Lillranks kommentar omkring Sverige og Rusland sker i en kronik i svenske HBL, hvor professoren også beskriver, hvordan multikultur naturligt fører til konflikter, og at velfærdsstaten ikke er bygget til at kunne håndtere store antal af mennesker med helt andre værdier:

“Multikulturalisme medfører konflikter. En blåøjet velfærdsstat kan ikke håndtere mennesker med fremmede værdier. Kommunerne ved ikke, hvad de skal gøre med de hjemvendte IS-terrorister andet end at kærlighedsbombe dem med penge og en plads forrest i boligkøen. En stat er per definition den instans, som har voldsmonopolet i et territorium. Der er reel risiko for, at Sverige forvandles til en mislykket stat med ghettoer, hvor svensk lov ikke længere gælder, og politiet har mistet magten.”

Læs også: TERROR-FLYGTNINGE: HUSER NATO-LANDE HINANDENS FJENDER?

Paul Lillkran påpeger, at det specifikt er indvandring fra muslimske lande, der er ved at forvandle Sverige til et fejlslagent og farligt land:

“Der er følelse af panik i Sverige nu. Konsekvenserne af muslimsk masseindvandring er mere presserende end Putin.”

Læs også: “HVAD GØR DANMARK, NÅR SVERIGE KOLLAPSER? HVAD GØR RUSLAND”

 

Del artiklen her: