REGERINGENS GHETTOPLAN: TVINGER INDVANDRERBØRN TIL AT SPISE HALAL

Del artiklen her:

Regeringens ghettoplan støder frontalt sammen med dens politik for daginstitutioner.

Den danske regering har netop vedtaget sin højt profilerede ghettoplan, der bl.a. medfører, at dårligt integrerede indvandrerfamilie mister børnepenge, såfremt de ikke sender deres børn i daginstitution. Formålet er ifølge regeringen at sikre, at børnene får kendskab til danske traditoner og kultur. Dermed kommer regeringens ghettoplan på konfrontationskurs med regeringens egen politik for daginstitutioner.

Som det er i dag består diæten i praktisk talt samtlige vuggestuer og børnehaver af halal. Det betyder, at regeringens plan om at presse forældre til at udsætte deres børn for dansk kultur i virkeligheden tvinger børnene til at spise halal. Og det stopper ikke her.

Regeringen har nemlig også afvist Dansk Folkepartis ønske om at forbyde pædagoger at gå klædt efter de strenge islamiske loves regler for påklædning. Et sådan forbud vil ellers give et mere retmæssigt billede af “danske traditioner og kultur”, end pædagoger iklædt tørklæder. Venstre, Konservative og Liberal Alliance vil også fortsat give plads til, at daginstitutioner kan markere islamiske højtider som ramadanen og eid.

Daginstitutioner i områder med mange indvandrerbørn har typisk også mange muslimer ansat som pædagoger og pædagogmedhjælpere. Det sker af den naturlige årsag, at der i området typisk generelt bor flere muslimer.

Som det er i dag tvinges danske børn til at spise halal og billedet af tørklæde-klædte kvinder normaliseres helt fra vuggestuealderen. Spørgsmålet er i virkeligheden, om ikke regeringens politik tvinger danske børn til at fravælge danske traditioner og kultur til fordel for islam, end omvendt?

Læs også:

BARE 30 GRAM STOF? 2 ÅRS FÆNGSEL FOR AT SMIDE TØRKLÆDET

EKS-MUSLIMER: TØRKLÆDET HANDLER OM TVANG OG TRUSLER

HALAL I SKOLEN: MOBBET FOR AT SPISE SVINEKØD

FORBYD SLØR OG HALAL, SÅ REJSER DE AF SIG SELV…!

MARTIN HENRIKSEN (DF): DERFOR SKAL SLØR I FOLKESKOLEN FORBYDES

MINE 10 ØNSKER TIL DET KOMMENDE FOLKETINGSÅR

Del artiklen her: