FORBYD SLØR OG HALAL, SÅ REJSER DE AF SIG SELV…!

Del artiklen her:

Hvis vi gør det umuligt i praksis at leve som islamist i Danmark, vil mange uintegrerbare ikke-vestlige udvandre, og langt færre vil søge hertil.

Politikerne kæmper med at få nedbragt antallet af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, uden at komme på kant med de overdemokratiske institutioner FN og EU. Løsningen ligger måske ligefor: At bruge de tilrejsendes religiøse fanatisme imod dem selv. Hvis vi i praksis gør det umuligt at leve efter de brutale islamiske love, shariaen, vil vi med et trylleslag blive ganske for uattraktivt ikke-vestlig indvandrere.

Der er allerede klart flertal i Folketinget for at forbyde burka og niqab med henvisning til, at det er kvindeundertrykkende og et udtryk for tvang. Nøjagtig de samme argumenter kan bruges i forhold til det islamiske slør. Det sker under truslen om, at de ellers vil blive fysisk ”forulempet” (Koranen 33:59). Talrige sager om piger, der sendes på såkaldte opdragelsesrejser, tæskes eller endda dræbes, fordi de nægter at bære slør viser, hvor alvorligt problemet er. I Iran kastes kvinder, der nægter at bære slør, i landets barske fængsler, der er berygtede for brugen af voldtægter og anden tortur som en del af straffen. Nej, det islamiske slør er langtfra kun 30 gram stof.

I de tilfælde, hvor muslimske kvinder påstår, at de bærer sløret frivilligt, er der i virkeligheden sjældent tale om frivillighed. At gøre det eneste, som sikrer én imod ubehagelige sociale eller fysiske konsekvenser, er ikke frivillighed. Det er i bedste tilfælde held, når det eneste man har lyst til, er det eneste man må.

Fjerner vi retten til at bære det islamiske slør, uanset om det sker med henvisning til at sikre kvinders frihed eller til f.eks. at modvirke islamisering af det offentlige rum, vil mange herboende ikke-vestlige familier føle sig kaldet til at udvandre. Og Danmark vil uden tvivl være særdeles uattraktivt mål for mange af verdens håbefulde migranter og flygtninge.

Et forbud mod halal ligger også lige for, og ikke kun kød, men også de tusindvis af andre varer, som i dag er certificeret for at følge shariaens foreskrifter. Halalindustrien, der udover kød også omfatter alt fra parfume til legetøj og ferierejser, vurderes på verdensplan at omsætte for 38 billioner kroner (38.000.000.000.000 kr., svarende til ca. 20 gange Danmarks samlede BNP) i 2018. Kun ganske få myndigheder, hvoraf samtlige er stærkt islamistiske, har ret til at godkende de organisationer, der certificerer halalprodukter. En af disse er World Muslim League, der har hjemme i Saudiarabien. Den bruger sine mange milliarder tjent på halalcertificering til at udbrede saudisk salafisme, en særligt bogstavtro og derfor blodig form for islam.

Hver gang man køber halal, støtter man altså en lang fødekæde af islamistiske organistationer, der finansierer alt fra islamistisk propaganda til opførelse af moskeer, drift af muslimske skoler og påvirkning af medier, politikere og retssager (såkaldt lawfare) verden over.

Kravet om halal kommer kun fra den del af det muslimske samfund, som ønsker at leve efter de voldelige og anti-demokratiske sharialove. Det er den samme befolkningsgruppe som udgør cementen i de parallelsamfund, der i disse år producerer jihadister på samlebånd, og som overtager stadig større dele af vores byer. Kan de ikke få deres elskede halal, vil mange formentlig udvandre – eller som minimum advare andre fanatisk troende mod at komme hertil. Det kan ingen være kede af.

Læs også:

VENSTRE-KANDIDAT SIGER NEJ TIL HALAL: RELIGIØSE SÆRINTERESSER ER IKKE EN KOMMUNAL OPGAVE

FRANK JENSEN HAR PAKKET BANDERNES RUGEKASSER IND I HALAL OG RUNDBORDSPÆDAGOGIK

REGERINGENS GHETTO-PLAN: ISLAM GÅR 100 PROCENT FRI

Del artiklen her: