GRINENDE INDVANDRER BANKEDE OG BRÆNDTE HJEMLØS I 3 TIMER

(Foto: 43-årige Khaled Hassan sætter ild til en forsvarsløs hjemløs)
Del artiklen her:

Der blev tændt ild til offeret 25 gange.

En Khaled Hassen, 43, er for nyligt blevet idømt ni-et-halvt års fængsel for at tæske og brænde en forsvarsløs mand. Med en lighter satte den ondskabsfulde gerningsmand ild til den hjemløse 25 gange. Offeret har svære ar på ryg og bryst som følge af ildspåsættelsen. Det 59-årige offer, der er blind på det ene øje og lider af mentale forstyrrelser, blev tæsket og ydmyget igennem den tre-en-halv time lange tortur.

“Du fortsatte igennem mere end tre-en-halv time at nedgøre, ydmyge, slå og torturere offeret med en lighter. Dit eneste formål syntes at være at gøre det for sjov. Du grinede til andre, som var langsomme eller ude af stand til at standse dig,” fortalte dommeren i forbindelse med dommen. Det skriver Mirror.

Noget kan tyde på, at der i visse kulturer er en tendens til at nyde brutalitet imod forsvarsløse. Store grupper, der opfører sig truende i nattelivet eller ligefrem overfalder eller røver enkeltpersoner. Hjemløse der afpresses af indvandrerbander rundt om i Danmark. Der har også været et tilfælde i Tyskland, hvor indvandrere satte ild til en hjemløs. Som afslutning på en massevoldtægt i Sverige hældte indvandrere brandbar væske i skødet på deres kvindelige offer og satte ild til hende.

Video: Khaled Hassan sætter ild til den 59-årige hjemløse:

Læs også:

KØDØKSER, BASEBALL KØLLER OG TUNGEN SØMMET FAST TIL ET BORD: ENGLANDS INDVANDREDE VOLDTÆGTSBANDER

BANDERNE TJENER FEDT PÅ MANGLENDE GRÆNSEKONTROL: “GROTESKE MÆNGDER NARKOTIKA”

ER BANDERNE I VIRKELIGHEDEN ISLAMISKE MILITSER?

“BANDERNE OG DE RADIKALE MILJØER HAR EN TING TIL FÆLLES: ISLAM”

Del artiklen her: