BARE 30 GRAM STOF? 2 ÅRS FÆNGSEL FOR AT SMIDE TØRKLÆDET

(Foto: Iransk shariapoliti konfronterer en kvinde da for meget af hendes hår er synligt)
Del artiklen her:

Mens danske venstreorienterede og feminister kæmper for retten til at følge shariaens regler for påklædning, risikerer muslimske kvinder livet for friheden til at lade være.

En kvinde i Iran er idømt to års fængsel for at fjerne sit tørklæde. Det fortæller en række medier, herunder The Guardian. Under retssagen påstod anklageren, at kvinden ved at vise sit hår offentligt opfordrede til “fordærvelse”.

Flere end 30 kvinder er i den seneste tid blevet anholdt i Iran efter at have smidt sløret i protest mod de islamiske love om tildækning af kvinder. Iranske fængsler er kendt for deres brug af tortur og vold.

Den horrible retssag er løbet af stablen samtidigt med, at en række folketingspolitikere fra Socialdemokratiet, Alternativet og Enhedslisten har ladet sig fotografere med muslimske kvinder iført den heldækkende niqab i protest mod det planlagte “maskeringsforbud”.

Koranen påbyder muslimske kvinder at tildække sig. Derved kan de genkendes som værende muslimer, og muslimske mænd vil således ikke have ret til at forulempe dem seksuelt eller på anden måde:

“Profet! Sig til dine hustruer og dine døtre og til de troendes kvinder, at de skal trække noget af deres overklædning ned over sig. Således vil de lettest blive genkendt og ikke blive forulempet. Gud er tilgivende og barmhjertig.” (Koranen 33:59).

(artiklen fortsætter under billedet)

(Foto: En lang række billeder og kollager på internettet dokumenterer kvinders liv før og efter landets islamiske revolution i 1979)

NewSpeek har tidligere afsløret, hvordan københavnske folkeskoler tager folks børn på ekskursion til det Iranske præstestyres moské Imam Ali Moskeen (opkaldt efter en særlig morderisk jihadist). Imam Ali Moskeen er bygget med tilladelse fra Københavns overvejende røde borgerrepræsentation.

Video: Statsansat sharia-politi i Iran konfronterer ulovligt klædte kvinder:

Læs også:

LIBERAL ALLIANCES BURKA-FEJL: DE TOLERERER DET INTOLERANTE

TØRKLÆDET KAN FORBYDES MED SAMME ARGUMENT SOM DET, DER FORBØD BURKAEN

MÅLING: KLART FLERTAL AF DANSKERNE ER IMOD BURKA OG NIQAB

Del artiklen her: