HALAL I SKOLEN: MOBBET FOR AT SPISE SVINEKØD

Del artiklen her:

Halal i daginstitutioner og skoler er med til at skabe en dem-og-os mentalitet.

De fleste danskere er ligeglade med, om en imam har bedt en bøn over kødet, og at slagteriet sender et par kroner til islamistiske organisationer for at blive halal-certificeret. For muslimer derimod gør det en verden til forskel. Halal, som på arabisk betyder “rent”, spises af de rene troende. Svinekød og kød, der ikke er slagtet efter de islamiske foreskrifter haram – “urent” -, spises af de urene vantro.

Når madpakkerne åbnes, og børn i daginstitutioner og skoler skal stille sulten, kan det derfor i multikulturelle områder føre til uheldige episoder. I Tyskland er muslimske elevers verbale og endda fysiske angreb på de urene vantro kammerater et stadig større problem.

En tysk dreng beretter i den store tyske avis Tagesspiegel, hvordan han bliver mobbet, fordi han ikke spiser halal: “Jeg går i 7. klasse i Schöneberg (multikulturelt område i Berlin, red.). Jeg bliver mobbet, fordi jeg er tysker og spiser svinekød. De bander på tyrkisk og arabisk af mig,” fortæller drengen.

Også i Danmark har der været beretninger om halal-mobning. På en skole i Esbjerg, hvor 80 procent af eleverne havde ikke-dansk baggrund, klagede eleverne over mobning af børnene, hvis de havde svinekød med på madpakken.

Næsten samtlige skoler og daginstitutioner støtter brugen af halal på bekostning af danske traditioner og madkultur.

Video fra Berlin: Elever med arabisk baggrund truer og angriber elever og lærere med tysk baggrund.

Læs også:

FORBYD SLØR OG HALAL, SÅ REJSER DE AF SIG SELV…!

VENSTRE-KANDIDAT SIGER NEJ TIL HALAL: RELIGIØSE SÆRINTERESSER ER IKKE EN KOMMUNAL OPGAVE

FRANK JENSEN HAR PAKKET BANDERNES RUGEKASSER IND I HALAL OG RUNDBORDSPÆDAGOGIK

SENNELS: VI HAR BRUG FOR EN ISLAM-PLAN, IKKE EN GHETTOPLAN

Del artiklen her: