ERDOGAN VIL BYGGE MISSILER, DER KAN RAMME EUROPA

(Foto: Tyrkiets præsident Recep Erdogan viser det Muslimske Broderskabs håndtegn, rabia. Broderskabets slogan lyder: “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar!”)
Del artiklen her:

Tyrkiets stærkt religiøse præsident, Recep Erdogan, har flere gange advaret Europa om krig.

Så sent som i 2017 anklagede Tyrkiets præsident Recep Erdogan europæerne for at starte en krig imod islam. Det skete, da en europæisk domstol erklærede det lovligt at forbyde ansatte i virksomheder at bære islamisk slør. Flere så Erdogans påstand om krig som et påskud for selv at opruste militært imod Europa.

Erdogan har også advaret “det syge Europa” om, at det skal betale for at “ydmyge og undertrykke tyrkere”, og han har opfordret til, at en enorm “islamisk hær” skal angribe Israel fra alle sider. De 90.000 tyrkiske moskeer verden over, heraf 30 i Danmark, opfordrede muslimer til at være “skånselsløse imod de vantro.”

Da Østrig sidste år besluttede at lukke Tyrkiets radikale moskeer i landet, truede Erdogan med, at det vil føre til krig “imellem halvmånen og korset”, underforstået islam og det kristne Europa.

Og nu har Erdogan-regimet så besluttet at udvikle langdistanceraketter, der kan ramme mål langt inde i Europa.

“Præsident Recep Erdogan fortæller, at Tyrket har påbegyndt produktionen af langdistancemissiler. Det er uklart, hvor langt missilerne vil kunne række, men de er planlagt til at være klar til brug i 2021,” fortæller Express. Langdistancemissiler kan typisk række over 1000 kilometer.

Mens Østrig har lukket Tyrkiets radikale moskeer og udvist tyrkiske imamer, har Danmark i skrivende stund 30 tyrkiske moskeer. 21 af dem er godkendt af Socialdemokratiske borgmestre.

Video: Et klip af Recep Erdogan viser ham recitere et berømt jihad-digt, som på dansk lyder: “Moskeerne er vores militærbarakker, kuplerne er vores hjelme, minaretterne er vores bajonetter og de troende er vores soldater.”

Læs også:

SOCIALDEMOKRATIET HAR GODKENDT 21 ERDOGAN-MOSKEER

TYRKIETS REGERING ANGRIBER: EUROPA BLIVER MUSLIMSK, INSHALLAH!

PISK OG STENING: SÅ BRUTAL ER DEN TYRKISKE ORGANISATION BAG STORT MOSKÉ-FREMSTØD I DANMARK

SPIONER OG DØDSPATRULJER: SOCIALDEMOKRATIET STÅR BAG IRANSK JIHAD-MOSKÉ

ER HOLBÆK-POLITIKERE DUMMERE END DEMOKRATIET TILLADER?

ERDOGAN VIL DANNE GIGANTISK KRIGSMASKINE: “ARMY OF ISLAM”

ERDOGAN OG HANS NAZI-VENNER

STOP ERDOGANS IMAM-HÆR

Del artiklen her: