SOCIALDEMOKRATIET HAR GODKENDT 21 ERDOGAN-MOSKEER

MetteFrederiksen
Del artiklen her:

Socialdemokratiske politikere har i årtier samarbejdet med radikale islamister om opførelse af moskeer.

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen gør et stort nummer ud af at påstå, at hendes parti arbejder hårdt for at bekæmpe radikal islamisme. Men rundt om i landet arbejder socialdemokratiske lokalpolitikere aktivt på at hjælpe Tyrkiets regering med at opføre moskeer her i landet.

Moskeerne styres af den tyrkiske stats Direktorat for Religiøse Anliggende, Diyanet. Diyanet har tusinder af moskeer rundt om i verden. I Tyskland, hvor Tyrkiet har over 900 moskeer, opererer denne tyrkiske statslige myndighed under navnet DITIB. I Danmark styrer Diyanet indtil videre 30 moskeer under navnet Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse.

Diyanet uddanner samtlige imamer, som prædiker i de tyrkiske moskeer verden over. Imamerne uddannes i såkaldt hanafi-islam, der beror på islams mest brutale skrifter, haditherne Bukhari og Muslim. Begge hadither påbyder pisk, stening og jihad.

Den seneste Diyanet-moské opført i Danmark er en 20 mio. kr. dyr stormoské i Roskilde med to minareter, indviet af byens socialdemokratiske borgmester Joy Mogensen (S). En stor sejr for Erdogan-styret, men næppe noget der kommer det danske samfund til gavn.

Faktisk har socialdemokratiet danmarksrekorden i at opføre de radikale Diyanet-moskeer. En møjsom optælling udført af NewSpeek afslører, at ud af de 30 Diyanet-moskeer der findes i Danmark, er 21 af dem blevet godkendt af socialdemokratiske borgmestre. 6 af moskeerne er godkendt af Venstre-borgmestre, mens 3 af dem er godkendt af konservative borgmestre.

Socialdemokratiet er stærkt afhængigt af muslimske stemmer. Folketingsvalget i 2011 var faktisk så tæt, at havde det ikke været for de muslimske vælgere, så var Helle Thorning-Schmidt ikke blevet statsminister. Kun 8.483 stemmer afgjorde valget, hvilket som bekendt faldt til fordel for rød blok. Der bor over 250.000 muslimer i Danmark, hvoraf stadig flere er stemmeberettiget.

En måling året før, i 2010, viste, at såfremt kun vælgere med rødder i Pakistan, Tyrkiet, Somalia, Eksjugoslavien, Iran, Irak, Libanon eller Palæstina kunne stemme, ville Socialdemokratiet have 94 mandater i Folketinget. I 2009 viste en måling blandt muslimske vælgere, at 58,3 procent af dem ville stemme på Socialdemokratiet.

Video: Socialdemokraternes vælgermøde i Brabrand som optakt til kommunalvalget d. 21. november (kopi her) havde masser af slørklædte kvinder og mænd med fuldskæg – men ingen danskere var tilsyneladende tilstede:

Se oversigten over Diyanets / Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelses moskeer i Danmark her:

(Oversigt: Diyanets indtil videre 30 moskeer i Danmark. Som det fremgår er 21 af disse godkendt og grundlagt under socialdemokratiske borgmestre. 6 er grundlagt under Venstre-borgmestre og 3 er grundlagt under konservative borgmestre)

Læs også:

STORBRITANNIEN: SOCIALDEMOKRATIETS LEDER STØTTER TERRORISME

HELLE THORNING IFØRT ISLAMISK SLØR: STØT VORES NIQAB-KLÆDTE SKOLEPIGER

ITALIENSK POLITI RANSAGER HELLE THORNING-SCHMIDTS BÅD EFTER ANKLAGER OM MENNESKESMUGLING

INTEGRATION: LØKKE OG FREDERIKSEN HAR STADIG IKKE FATTET DET

MÅLING: EU-KRITISKE AfD HAR OVERHALET TYSKLANDS SOCIALDEMOKRATER

Del artiklen her: