LØKKES MEDIEAFTALE: KRITISKE ARTIKLER OM MIGRATION SKAL STRAFFES

(Foto: Kort efter at være blevet valgt til statsminister, mødtes Lars Løkke Rasmussen (V) med Tysklands kansler, den barnløse og østeuropæiskfødte Angela Merkel for at drøfte deres fælles grænse- og asylpolitik) https://www.bundesregierung.de/Content/EN/Artikel/2015/08_en/2015-08-28-besuch-daenischer-mp-rasmussen.html
Del artiklen her:

Regeringen underskriver aftale, der straffer journalister, som skriver kritisk om indvandring.

Kommentar af Nicolai Sennels

Den danske regering vil underskrive den såkaldte Marrakesh-aftale med den kryptiske titel Global Compact for Migration, i december. Aftalen indebærer øget indvandring fra Afrika, herunder en lang række islamistiske lande: “Fremme regelmæssig migration og mobilitet, navnlig blandt unge og kvinder, mellem Europa og nord-, vest-og central Afrika.”

De ukendte men stærke kræfter bag aftalen er tilsyneladende bekymret for, at vælgerne vil se negativt på aftalen. Der er således indføjet en paragraf i aftalen om, at journalister skal uddannes i, hvordan de beskriver migration “etisk”. Og medier som skriver artikler om de problematikker, der omgiver migration, skal have frataget mediestøtten.

De underskrivende lande forpligter sig således til, at journalister skal “uddannes omkring migration, herunder hvilke ord der skal bruges og i etisk rapportering. Medier som systematisk skriver diskriminerende om migranter skal fratages mediestøtte,” fremgår det bl.a. (s. 23).

Marrakesh-aftalen er således ikke kun en migrationsaftale, men også en medieaftale. Regeringens underskrivelse af FNs migrationsaftale er et direkte angreb på den fri presse, ytringsfriheden og demokratiet.

Aftalen er allerede afvist af en række EU-lande, herunder Ungarn, Østrig, Polen og Tjekkiet. Derudover har indtil videre USA, Australien og Kroatien sagt nej tak.

Læs også:

MENS LØKKE HOLDER FAST: ENDNU FLERE LANDE TRÆKKER SIG FRA AFTALE OM MIGRATION FRA AFRIKA

STØJBERG HOLDER FAST: DET SKAL VÆRE LETTERE FOR AFRIKANERE AT KOMME TIL DANMARK

LØKKE HAR UNDERSKREVET EU-AFTALE OM ØGET INDVANDRING FRA AFRIKA

FN PLANLÆGGER GLOBAL MASSE-MIGRATION

FN: KUN MUSLIMER FÅR LOV AT FLYGTE

Del artiklen her: