SPIONER OG DØDSPATRULJER: SOCIALDEMOKRATIET STÅR BAG IRANSK JIHAD-MOSKÉ

(Foto: Mette Frederiksen (S))
Del artiklen her:

Socialdemokratiet står bag iransk moské, der muligvis har hjulpet præstestyrets dødspatrulje med at udpege mål i Danmark.

Da politiet i september lukkede det halve af Danmark var myndighederne fåmælte omkring årsagen. PET har nu løftet sløret for, hvad det var som fik grænser, broer og offentlig trafik i store dele af landet til at fryse til. Iran sender dødspatruljer til Danmark. Med andre ord: Et terrorangreb fra et brutalt islamistisk styre, som regeringen i øvrigt støtter i sine bestræbelser på at få atomkraft – en teknologi der bruges udvikling af atomvåben og de primitive men uhyggeligt effektive terrorvåben “beskidte bomber”.

Hvordan finder Irans dødspatruljer sine mål? Jo, styret bruger i høj grad sine moskeer i udlandet til at udpege og lokalisere flygtede kritikere af præstestyret.

“Iran er berømt for at drive spionage mod flygtninge i Europa og Danmark er bestemt ingen undtagelse. Det foregår ikke kun fra ambassadebygningen, det foregår også fra kulturinstitutioner og religiøse centre, som på denne ene eller anden måde er knyttet til den iranske stat. Det kan være moskéer eller andet. Det er gennem de centre, at den iranske stat udspionerer det iranske miljø og infiltrerer det i Danmark,” fortæller Ali Alfoneh Arab Gulf State Institute i Washington ifølge DR.

Det iranske præstestyre har også placeret en sådan moské i Danmark.

Imam Ali-moskeen på Vibevej i Københavns nordvestkvarter er en iransk shia-muslimsk moské opkaldt efter jihadisten Ali ibn Abi Talib. Imam Ali var en brutal og nådesløs jihadist, som udbredte islam gennem vold og terror. Han fungerede som hærfører i en række af profeten Muhammeds blodige massakrer mod ikke-muslimer, et led i udbredelsen af islams herredømme og islamisk lov, sharia. Bl.a. anførte Ali Muhammeds hær i nedslagtningen af den jødiske Khaybar-stamme.

Imam Ali-moskeen underviser i Fifty lessons on principles of belief for youth (kopi her). Bogen hylder jihadister, som går i krig og dør for udbredelsen af sandheden (islam).

Moskeen opfordrer på sin hjemmeside til at læse en række bøger, som man kan downloade på siden (kopi her):

“DEN MENNESKELIGE RETFÆRDIGHEDS STEMME” (kopi her). Bogen hylder snesevis af steder voldelig jihad, herunder hvordan Ali (som moskeen er opkaldt efter) blev belønnet for sine mange drab. Det nævnes også, hvordan jihadister må tage krigsbytte. Shariaens barbariske hudud-love, herunder dødsstraf, hængning og afskæring af fødder og hænder påbydes også i bogen.

Bogen “SALAT” (kopi her) har blodige beskrivelser af, hvordan heltemodige muslimer førte krig imod vantro, og hvordan de muslimer, som døde i kampen for udbredelse af islam, blev martyrer.

I bogen Islam og guddommelig videnskab Første trin (kopi her) kan man læse om, hvorfor islam udmærker sig ved at have egne love, sharia. Det fortælles også, at mennesker, som fører “Kamp på vegne af Allah”, er særligt gode. Den definerer ikke-muslimer som “fjender” af islam. Og fjender skal ifølge førstnævnte bog dræbes.

I moskeen er også en forening, Foreningen Ahl al-Bayt. Denne forening udgiver bøger, som oprindeligt er udgivet af Ahl al-Bayt World Assembly. Ahl al-Bayt World Assembly er grundlagt af Ayatollah Khamenei med hovedsædde i Teheran. Ahl al-Bayt World Assembly styres af det iranske præsteskab, som er kendt for sin bogstavtro – og derfor meget barbariske – udlægning af islam.

Moskeen er sponsoreret af det iranske regime. Professor Mehdi Mozzafari, Institut for Statskundskab ved Århus Universitet, advarer om, at moskeen er betalt af  – og derfor under indflydelse af – det iranske regime.

På Imam Ali-moskeens debatside på Facebook hylder (kopi her) moskeens tilhængere terroristen Imad Mughniyah, leder af  terrororganisationerne Lebanon’s Islamic Jihad Organization og Hezbollah. Radikale islamistiske ledere som Ayatollah Khomenei citeres også (kopi her).

Og hvem står så bag den politiske beslutning om opførelse af Imam Ali-moskeen? Jo, det gør såmænd Socialdemokratiet. Moskeen blev godkendt af Københavns borgerrepræsentation i 2009 under den daværende socialdemokratiske overborgmester Ritt Bjerregård. I dag fortsætter moskeen sine aktiviteter under overborgmester Frank Jensen (S). Frank Jensen har i forbindelse med PETs afsløringer af Irans dødspatruljerne ikke givet tegn til, at Imam Ali-moskeen skal undersøges for spionage imod eller forfølgelse af herboende iranere.

Som NewSpeek tidligere har afsløret, har Socialdemokratiet i årtier stået bag godkendelsen af radikale moskeer. 21 ud af 30 af den tyrkiske stats moskeer i Danmark er således godkendt under socialdemokratiske borgmestre. De tyrkiske moskeer bruges ligesom Irans moskeer til at radikalisere herboende muslimer. Og til at spionere imod og forfølge regimekritikere.

Tyrkiets moskeer prædiker ligesom Irans moskeer en streng fortolkning af islam. Mens Iran står for radikal shia-islam, står Tyrkiets mange moskeer rundt om i verden for radikal sunni-islam. Tyrkiets moskeer prædiker således den særligt brutale hanafi-islam, der bygger på islams mest blodige skrifter, haditherne Bukhari og Muslim. Disse skrifter går ligesom Irans styre ind for pisk, stening og jihad.

Tidligere i år indviede en stolt socialdemokratisk borgmester, Joy Mogensen (S), således en tyrkisk stormoské i Roskilde, få minutter fra Roskilde Domkirke hvor alle Danmarks kongelige ligger begravet. Og i Holbæk samarbejder den socialdemokratiske borgmester med Tyrkiets lokale moské om at finde et egnet sted til en stormoské.

Socialdemokraternes mangeårige samarbejde med islamistiske regimers opførsel af radikale moskeer er et mørkt kapitel i partiets historie.

Årsagen skal måske findes i det faktum, at Socialdemokratiet er stærkt afhængigt af muslimske stemmer. En måling i 2010, viste, at såfremt kun vælgere med rødder i Pakistan, Tyrkiet, Somalia, Eksjugoslavien, Iran, Irak, Libanon eller Palæstina kunne stemme, ville Socialdemokratiet alene have 94 mandater i Folketinget. I 2009 viste en måling blandt muslimske vælgere, at 58,3 procent af dem ville stemme på Socialdemokratiet.

Folketingsvalget i 2011 var så tæt, at havde det ikke været for de muslimske vælgere, så var Helle Thorning-Schmidt ikke blevet statsminister. Kun 8.483 stemmer afgjorde valget, hvilket som bekendt faldt til fordel for rød blok. Der bor over 250.000 muslimer i Danmark, hvoraf stadigt flere er stemmeberettiget.

Læs også:

SOCIALDEMOKRATIET HAR GODKENDT 21 ERDOGAN-MOSKEER

STORBRITANNIEN: SOCIALDEMOKRATIETS LEDER STØTTER TERRORISME

HELLE THORNING IFØRT ISLAMISK SLØR: STØT VORES NIQAB-KLÆDTE SKOLEPIGER

UDLÆNDINGEPOLITIK:  ER SOCIALDEMOKRATIET TROVÆRDIGT?

SOCIALDEMOKRATIET INVITEREDE AL-QAEDA-SYMPATISØR TIL AT TALE OM “ANTI-RADIKALISERING”

Del artiklen her: