TAHARRUSH ER KOMMET TIL DANMARK: “DE RAGER FREMMEDE KVINDER I SKRIDTET”

Foto: En kvinde er fanget i en Taharrush Gamea-leg.
Del artiklen her:

En grov leg er tilsyneladende kommet til Danmark.

Den grove seksuelle leg, Taharrush Gamea, er almindelig i store dele af den ikke-vestlige verden. Legen, der indtil nu kun kendes fra ikke-vestlige lande, handler om, at store grupper af mænd forgriber sig på forsvarsløse kvinder på gaden. Tharrush betyder overgreb og Gamea betyder masse eller gruppe.

Noget tyder på, at den nu er kommet til Danmark. Det peger beskrivelser fra Berlingskes seneste rapport fra Nørrebro på:

“De fleste af de utilpassede unge mænd bor netop i Bo-Vita-boligforeningen på modsatte side af Sigynsgade. Eskild Dahl Pedersen lyttede opmærksomt til beretningerne fra utrygge beboere fra ejerforeningen og hæftede sig især ved beretninger om seksuelle krænkelser.

»Det er nyt, at unge kvinder bliver sexchikaneret på det groveste. Kvinder, der har aften- eller nattevagt og skal til og fra arbejde, bliver passet op af unge mænd, der befamler dem og berører dem på mere følsomme steder,« siger Eskild Dahl Pedersen og understreger, at der er tale om en aldeles uacceptabel opførsel.

Til stede ved beboermødet var også en journalist fra Nørrebro/ Nordvest Bladet. På nyhedssiden minby.dk har hun i anonym form citeret beboere fra mødet: »Omkring 20 mænd fulgte efter mig og råbte »vi knepper dig hårdt«, mens jeg havde politiet i røret.« »Jeg bliver gramset på mellem benene, når jeg forsøger at komme hen til min hoveddør.«

»Det er sindssygt grænseoverskridende.« »Jeg har ikke sovet i nat, fordi der er blevet hamret på mit vindue, og jeg har fem gange, med hjertet oppe i halsen, måttet ringe til politiet.”

Video: Sammenklip af Taharrush Gamea-episoder fra ikke-vestlige lande:

Læs også:

TERRORISTREDE LEJEDE LOKALE AF KØBENHAVNS KOMMUNE

OVER HALVDELEN AF MIGRANT-MÆND TROR, AT KVINDER KAN LIDE SEX-KRÆNKELSER

KØDØKSER, BASEBALL KØLLER OG TUNGEN SØMMET FAST TIL ET BORD: ENGLANDS INDVANDREDE VOLDTÆGTSBANDER

VOLDTÆGTER STEGET MED 252 PROCENT SIDEN VALGET

EFTER GRUPPEVOLDTÆGT SATTE DE ILD TIL HENDES SKØD

Del artiklen her: