KØDØKSER, BASEBALL KØLLER OG TUNGEN SØMMET FAST TIL ET BORD: ENGLANDS INDVANDREDE VOLDTÆGTSBANDER

(Foto: Tommy Robinson
Del artiklen her:

Indvandrede voldtægtsbander baggrund har forgrebet sig på op mod en million piger.

Den 35-årige britiske aktivist-journalist Tommy Robinson er netop blevet idømt 13 måneders fængsel for at rapportere foran en retsbygning. Politiet og dommeren påstår, at Robinsons forbrydelser var at udvise foragt for retten ved at filme en række personer sigtet for voldtægt, mens de var på vej ind i retten. Dette er i mange lande – herunder England og Danmark – ulovligt. Samtidigt gav dommeren pressen forbud imod at kommentere dommen. Dette forbud blev dog få dage efter – efter massiv kritik – ophævet.

Fængslingen af den islamkritiske Robinson har forårsaget et sandt ramaskrig blandt borgerlige aktivister verden over. Først og fremmest fordi man ser det som en brutal overreaktion fra de britiske myndigheders side. Derudover har britisk politi og britiske myndigheder i årevis forsøgt at hemmeligholde de enorme mængder voldtægter begået af indvandrere eller simpelthen undladt at efterforske dem. Ligesom i Danmark kender stadigt flere englændere familie eller venner, som er blevet udsat for vold eller seksuelle krænkelser begået af indvandrere. Men hverken politikere eller medier synes at tage katastrofen alvorligt i bare tilnærmelsesvis grad. Derfor hyldes og støttes folk som Tommy Robinson for deres mod ved at sætte lys på et problem, som bare vokser og vokser, uden at nogen gør noget rigtigt ved det.

Brutale børnelokkere, såkaldte grooming gangs, har i årtier hærget engelske byer. Ifølge den britisk politiker Sarah Champion, kan op mod en million piger være ofre. Sarah Champion har særligt indsigt i fænomenet, fordi hun har deltaget i arbejdet med at opklare, hvorfor politiet undlod at hjælpe mange af pigerne. Det viste sig, at store dele af politiet var nervøse for at fremstå racistiske, og derfor undlod at efterforske sager. Næsten samtlige gerningsmænd har muslimsk baggrund. Sarah Champion har efterfølgende forladt sit parti (Labour) i frustration over, at venstrefløjen ikke tager problemet alvorligt.

De seksuelle overgreb starter typisk ved, at gerningsmændene opsøger sårbare piger – ofte helt ned til 11-årsalderen – foran skoler eller på sociale medier. Pigerne overøses med gaver og opmærksomhed og presses til stadigt mere grænseoverskridende seksuelle handlinger, typisk med “kærestens” venner og bekendte. Næste skridt er tvungen prostitution. Nægter pigerne trues de med at de selv eller deres familie vil blive udsat for vold. Udover truslerne gør gerningsmændene ofte også pigerne afhængige af stoffer. Når de er påvirkede er de lettere at forgribe sig på, og når abstinenserne sætter ind er de lettere at lokke med lovning om flere stoffer. Volden mod pigerne har i nogle sager involveret kødøkser og baseballkøller. Nogle piger er blevet voldtaget med flasker, knive eller mens deres tunge har været sømmet fast til et bord.

(Foto: Tommy Robinson er flere gange blevet overfaldet og tæsket af grupper af indvandrere. Fotoet her er fra 2011 efter endnu et overfald)

Trods fænomenets ekstreme voldsomhed og omfang er det begrænset, hvor meget danske medier har rapporteret om det. Måske fordi det ikke er noget der fremmer politikernes og mediernes fælles projekt om at portrættere multikultur og indvandring som positivt.

Hverken Dansk PEN eller Amnesty International har problematiseret sagen imod Tommy Robinson. Det er der ellers god grund til. Dommerens forbud imod at rapportere om en stærkt kritiseret fængsling burde i sig selv have aktiveret de selvudnævnte og statsstøttede fortalere for ytringsfrihed og menneskerettigheder. Dertil kommer det åbenlyse faktum, at Tommy Robinson ved sin modige og vedholdende aktivisme sætter spot på et problem hvor netop pressen og menneskerettighedsorganisationer har svigtet kolossalt. Endelig er selve fængslingen farlig for ham: Ligesom danske fængsler er de britiske fulde af radikale muslimer – og alle i England kender den modige og veltalende Robinson. Ifølge Robinson selv er der risiko for, at der blandt de øvrige indsatte vil blive udlovet en dusør til den der kan dræbe ham.

I 2014 blev Tommy Robinson overfaldet og tæsket under et fængselsophold.

Video: Den videofilmning, som fik Tommy Robinson dømt:

Læs også:

#120DB: FEMINISTER ANGRIBER BERLIN FILMFESTIVAL FOR #METOO-HYKLERI

ER DETTE VERDENS ONDESTE MAND? MØD GEORGE SOROS

POLITI RANSAGEDE VENSTRERADIKALE AKTIVISTER OG FANDT PISTOLER OG KNIVE

Del artiklen her: