OVER HALVDELEN AF MIGRANT-MÆND TROR, AT KVINDER KAN LIDE SEX-KRÆNKELSER

(Foto: Et flertal i de befolkninger, hvorfra Danmark modtager migranter, tror at kvinder nyder at blive krænket)
Del artiklen her:

En ny undersøgelser kan måske forklare, hvorfor så mange migranter begår overgreb på kvinder: De tror, kvinderne kan lide det.

Seksuelle krænkelser, herunder truende tilråb, uønskede berøringer og voldtægter, er en af de sørgelige ting, som er fulgt i kølvandet på den enorme ikke-vestlige indvandring til Vesten. Alene siden 2015, hvor Lars Løkke Rasmussen (V) blev statsminister på et løfte om at “straks-bremse” indvandringen, er antallet af anmeldte voldtægte tredoblet.

Mens #Metoo-bevægelsen hidser sig op over, at ambitiøse unge kvinder har givet seksuelle ydelser mod lovning om penge og berømmelse, er det intet at sammenligne med kvinders forhold i den muslimske verden. Langt de fleste muslimske kvinder lever uden ret til selv at vælge deres sexpartner(e), påklædning eller religion. En meget høj andel lever i tvungne ægteskaber, der reelt betyder livslangt forhold med ufrivillig sex. Tanken om, at også kvinder har ret til selv at vælge og fravælge sex er komplet ukendt i muslimernes religion. Faktisk må kvinden helst ikke nyde sex, hvilket er årsagen til, at hundreder af millioner af kvinder i den islamiske verden har fået deres klitoris skåret af. Alene i Sverige lever 150.000 kvinder uden klitoris.

Flere millioner unge mænd fra denne kultur er de seneste år blevet lukket ind til forsvarsløse kvinder i Europa. Forsvarsløse forstået på den måde, at politiet er for travl med islamisk terror og muslimske bander til at kunne dæmme op for det kraftigt stigende antal seksuelle overgreb, og mændene er for bange til at virkelig at gå i forsvar for deres koner og døtre.

Det er mænd med et forskruet kvindesyn og en komplet manglende forståelse for det helt grundlæggende princip indenfor kærlighed og seksualitet: Frivillighed.

En ny undersøgelse, Understanding Masqulinities – International Men and Gender Equality Survey, Middle East and North Africa, foretaget af FN har undersøgt mænds holdning til seksuel krænkelse af kvinder. I undersøgelsen indgik personer fra Egypten, Marokko, Libanon og palæstinensere. Undersøgelsen har således ikke medregnet landet som traditionelt er langt mere religiøse, herunder Afghanistan, Pakistan og en lang række Golf-lande.

Et gennemsnit af den mandlige befolkning i undersøgelsen – som altså undersøger holdninger i de befolkninger, som bl.a. Danmark modtager mange migranter fra – viser, at 52 procent af den muslimske befolkning mener, at kvinder, der bevæger sig rundt alene om aftenen eller natten, ønsker at bliver seksuelt krænket.

Dette kan måske forklare, hvorfor så mange migranter i Vesten begår seksuelle overgreb på kvinder.

Spørgsmålene er selvfølgelig, hvordan den enorme indvandring fra ikke-vestlige lande påvirker herboende kvinders sikkerhed. Og om denne form for indvandring overhovedet er forenelig med ønsket om at opretholde menneskerettigheder – herunder retten til fysisk sikkerhed – for kvinder i vores lande.

Desværre for kvinder i både de muslimske lande og her i Vesten er #Metoo-bevægelsen og andre feminister tavse som graven omkring disse fakta.

Uddrag fra FN-undersøgelsen:

(Uddrag fra FN-undersøgelsen viser, at muslimske kvinder ser næsten ligeså strengt på kvinder seksuelle frihed som muslimske mænd. Man skal altså ikke regne med nogen seksuel revolution fra de muslimske kvinders side)

Læs også:

TVÆR-EUROPÆISK UNDERSØGELSE: HALVDELEN AF EUROPÆERNE VIL LUKKE GRÆNSERNE FULDSTÆNDIGT FOR FLYGTNINGE

FARLIGE UDLÆNDINGE: 1.900 TIP OM TERRORISTER BLANDT FLYGTNINGE SIDEN 2015

TVÆREUROPÆISK MENINGSMÅLING: KÆMPE FLERTAL ER KRITISK OVERFOR EUs FLYGTNINGEPOLITIK

Del artiklen her: