IKKE BINDENDE? ORDET “FORPLIGTENDE” OPTRÆDER 86 GANGE I MARAKKESH-AFTALEN

(Foto: Lars Løkke Rasmussen (V))
Del artiklen her:

Lars Løkke mener ikke, at aftale der skal åbne grænserne til Afrika er bindende.

FN advarede allerede for et år siden om, at man planlagde en global aftale om at øge migrationen. Aftalens hovedpunkt er at komme ulovlig indvandring til livs ved ganske enkelt at gøre den lovlig. Nu er aftalen klar, og en lang række lande, herunder Danmark, planlægger at underskrive den i december.

Aftalen, Global compact for migration – populært kaldet Marrakesh-aftalen, indeholder en lang række punkter, der på forskellig vis skal sikre bedre muligheder for mennesker i den ikke-vestlige verden at migrere til Vesten. Dansk Folkeparti er imod underskrivelsen af aftalen. Regeringen ser dog intet problem i øget ikke-vestlig indvandring:

“Hvis der skal komme afrikanere til Danmark, skal det være afrikanere, der kommer for at bidrage positivt, og så skal de jo leve op til alle de krav, som vi nu en gang har, når det handler om at komme til Danmark for at arbejde,” siger Inger Støjberg.

Lars Løkke Rasmussen, der rejser til Marrakesh d. 10.-11. december for at underskrive aftalen, mener ikke, at Global compact for migration er juridisk bindende. Det er på sin vis korrekt, da det fremgår af selve aftale teksten, at den ikke er juridisk bindende. Men aftalen er bindene på en række andre områder, herunder politisk og moralsk: Hvorfor kigge hinanden i øjnene og skrive under på en aftale, som man ikke har tænkt sig at overholde? Det vil underminere Danmarks – og ikke mindst Lars Løkkes – troværdighed i det internationale samfund, såfremt man afviser at følge aftalen, selvom man har underskrevet. Derfor er der ingen grund til at tro, at regeringen ikke har tænkt sig at leve op til den aftale, som den på vegne af danskerne tilslutter sig til december.

Faktisk fremgår det meget tydeligt af aftaleteksten, at de underskrivende lande forpligter sig til at åbne grænserne for størstedelen af Afrika, herunder en lang række islamistiske lande. Ordet “forpligter” (commit) fremgår således hele 86 gange i aftaleteksten.

F.eks. forpligter regeringen med sin underskrivelse af aftalen Danmark til at opfylde migranternes behov for medicin og lægehjælp. Dette betyder en stor ekstraregning til de danske skatteydere. Derudover skal vi til at træne sundhedspersonale i at tilpasse sig migranternes kultur. Danskerne, ikke migranterne, skal altså tilpasse sig (pkt. 31e).

Udover mange flere ikke-vestlige indvandrere, en gruppe der begår langt mere kriminalitet og terror, indeholder Lars Løkke Rasmussens julegave til danskerne også en medieaftale. Global compact for migration forpligter således også underskriverne til at uddanne journalister i, hvordan de skriver “etisk” om migration. Og medier, som skriver kritisk om migration, skal have frataget mediestøtten. Journalister skal “uddannes omkring migration, herunder hvilke ord der skal bruges og i etisk rapportering. Medier som systematisk skriver diskriminerende om migranter, skal fratages mediestøtte,” fremgår det bl.a. (s. 23).

USA, Australien og Kroatien samt EU-landene Polen, Ungarn, Tjekkiet og Østrig har allerede trukket sig fra aftalen.

(Foto: Ordet “forpligte” (engelsk: commit) fremgår hele 86 gange i FN-aftalen Global compact for migration, der forpligter underskriverne til at fremme migration fra Afrika, herunder en lang række islamistiske lande)

Læs også:

FN PLANLÆGGER GLOBAL MASSE-MIGRATION

MENS LØKKE HOLDER FAST: ENDNU FLERE LANDE TRÆKKER SIG FRA AFTALE OM MIGRATION FRA AFRIKA

STØJBERG HOLDER FAST: DET SKAL VÆRE LETTERE FOR AFRIKANERE AT KOMME TIL DANMARK

LØKKE HAR UNDERSKREVET EU-AFTALE OM ØGET INDVANDRING FRA AFRIKA

FN: FLERE TERRORISTER BLANDT FLYGTNINGE

Del artiklen her: