VIDEO: ERDOGAN CITERER JIHAD-DIGT: “MOSKEERNE ER VORES MILITÆRBARAKKER”

(Foto: Istanbuls borgmester i 1997, Recep Erdogan, reciterer et berømt jihad-digt. Erdogan er i dag Tyrkiets præsident og har indtil videre oprettet 30 moskeer i Danmark)
Del artiklen her:

Tyrkiet har indtil videre 30 moskeer i Danmark.

Tyrkiets regering ekspanderer i disse år sine religiøse aktiviteter i Danmark. Indtil videre har det islamistiske styre oprettet 30 moskeer i Danmark, hvoraf omkring ti er i færd med at udvide med større bygninger. Moskeerne styres af den tyrkiske stats Direktorat for Religiøse Anliggende – Diyanet. Diyanet repræsenterer den særligt brutale form for islam, den såkaldte hanafi-skole. Hanafi-skolen bygger sin fortolkning af religionen på islams to mest brutale skrifter, haditherne sahih Bukhari og sahih Muslim, der begge går ind for en streng fortolkning af islamisk lov, sharia. Dette indebærer pisk, stening og jihad.

Diyanet opererer i Danmark under navnet “Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse”,  og er under regeringen godkendt som anerkendt trossamfund, hvorved foreningens moskeer har særligt gunstige skatteforhold og deres imamer – udlært hos Diyanet i hanafi-islam – kan vie og begrave troende.

Roskildes borgmester indviede sidste år en enorm Erdogan-moské få hundrede meter fra byens berømte domkirke, hvor alle Danmarks kongelige ligger begravet. Moskeen har minaretter, som ifølge Tyrkiets præsident Recep Erdogan er bajonetter – en særlig slags dolk brugt af soldater.

Et klip af Recep Erdogan er netop dukket op og er gået viralt blandt tyrkiet-kritikere. Her citerer Erdogan, der på optagelsens tidspunkt i 1997 er borgmester, et berømt jihad-digt, som på dansk lyder: “Moskeerne er vores militærbarakker, kuplerne er vores hjelme, minaretterne er vores bajonetter og de troende er vores soldater.”

Holbæk Kommunes lokalpolitikere arbejder i disse måneder på at hjælpe den lokale Diyanet-moské til at finde større lokaler. Man er velkommen til at sende sin mening og linket til denne artikel til Holbæks politikere – find deres emailadresser her.

Se videoklippet her:

Læs også:

PISK OG STENING: SÅ BRUTAL ER DEN TYRKISKE ORGANISATION BAG STORT MOSKÉ-FREMSTØD I DANMARK

ER HOLBÆK-POLITIKERE DUMMERE END DEMOKRATIET TILLADER?

SOCIALDEMOKRATERNE ER DANMARKSMESTRE I ERDOGAN-MOSKEER

RACISME OG KRIMINALITET: TYSKLAND FJERNER STØTTE TIL ERDOGAN-MOSKEER

PÅ ANKLAGEBÆNKEN: KALDTE ERDOGAN FOR GEDEKN*PPER

ERDOGAN HAR KØRT TYRKIETS ØKONOMI I GRUS: SÆLG JERES GULD

ERDOGAN TIL TYRKERE I EUROPA: OVERTAG MAGTEN!

ERDOGANS LEJESOLDATER TVINGER FOLK TIL AT KONVERTERE TIL ISLAM

ERDOGAN-MOSKÉ I EUROPA: “VI KÆMPER TIL SIDSTE BLODDRÅBE!”

Del artiklen her: