RACISME OG KRIMINALITET: TYSKLAND FJERNER STØTTE TIL ERDOGAN-MOSKEER

Del artiklen her:

Tyrkiets globale netværk af moskeer prædiker racisme og begår kriminalitet. Nu mister de statsstøtte.

Tysklands borgerlige regering fjerner nu støtten til de 900 tyrkiske moskeer, der er i landet. Det sker efter afsløringer af, at moskeerne prædiker had imod kristne og jøder og af, at moskeerne også fungerer som et hemmeligt politi, der spionerer imod Erdogan-kritikere i udlandet. Det skriver tyske Die Welt.

Erdogans moskeer har løjet overfor de tyske myndigheder ved at sige, at de gør en indsats imod terror og radikalisering.

“Dem, der spreder nationalisme, had imod kristne, jøder og ikke-troende, og som spionerer på vegne af Tyrkiets regering, kan ikke være en partner i kampen mod religiøs ekstremisme,” fortæller en talsmand for Angela Merkels regering.

(Erdogan viser Det Muslimske Broderskabs håndtegn (fire fingre))

Tyrkiet har indtil videre 30 moskeer i Danmark. Ligesom i resten af verden styres de af den tyrkiske stats Diyanet-myndighed. I Tyskland opererer Diyanet under navnet DITIB, i Danmark opererer de under navnet Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse.

Diyanet udbreder såkaldt hanafi-islam, der bygger på islams absolut radikale tekster. Teksterne prædiker pisk, stening og jihad.

Recep Erdogan er ikke sky for at bekende sig offentligt til militant islamisme. “Moskeerne er vores militærbarakker, kuplerne er vores hjelme, minaretterne er vores bajonetter, og de troende er vores soldater”, har han tidligere sagt. Han viser ofte sin sympati med terrororganisationen Det Muslimske Broderskab, ved at vise broderskabets håndtegn, rabia (fire fingre). Broderskabets slogan lyder: “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar!”

I Danmark står især Socialdemokratiet bag mange godkendelser af Tyrkiets Diyanet-moskeer. Diyanets 30 moskeer i Danmark er alle anerkendte trossamfund, hvilket giver dem skattemæssige fordele og ret til bl.a. at vie og begrave folk.

Ønsker man at kontakte den danske kirkeminister Mette Bock (LA) og udtrykke sit ønske om, at ministeriet genovervejer sin anerkendelse af Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelses moskeer som trossamfund, kan hun kontaktes via km@km.dk.

Læs også:

PISK OG STENING: SÅ BRUTAL ER DEN TYRKISKE ORGANISATION BAG STORT MOSKÉ-FREMSTØD I DANMARK

ER HOLBÆK-POLITIKERE DUMMERE END DEMOKRATIET TILLADER?

SOCIALDEMOKRATERNE ER DANMARKSMESTRE I ERDOGAN-MOSKEER

VIDEO: ALDRIG IGEN? JØDE FÅR TÆSK I HJERTET AF TYSKLAND

HVORFOR STØTTER VENSTREFLØJEN EN VOLDELIG MUSLIMSK IDEOLOGI?

Del artiklen her: