SÅDAN SLIPPER VI AF MED RADIKALE MUSLIMER

Del artiklen her:

Hvis vi gør det umuligt at leve efter islams brutale sharialove, så vil de farlige muslimer forsvinde ud af landet af sig selv – dog muligvis med lidt “hjælp” fra politiet.

Kommentar af Nicolai Sennels

Det går i foruroligende høj fart den gale vej med islamisk radikalisering i Danmark. Terrortruslen har aldrig været højere og politiet har aldrig været så presset. Jihadister og muslimske bander, der intet har til overs for vores demokratiske lovgivning, har slået vores retsstat – rygradden i ethvert demokratisk samfund – i gulvet. Der er ikke længere ressourcer til seriøs efterforskning af hverdagskriminalitet, og især kvinder oplever, at det offentlige rum er blevet farligere. Antallet af anmeldte voldtægter er steget 252 procent, siden Lars Løkke Rasmussen (V) vandt valget for tre år siden.

I hele landets fængsler er over halvdelen af de indsatte indvandrere eller efterkommere. I Københavns fængsler er kun 28 procent danskere.

Folk, som kender islams budskab til sine følgere, er ikke overraskede. Vantro er lovligt bytte for både voldsmænd og voldtægtsforbrydere. At følge demokratiske regler fremfor islams gudsgivne love er blasfemi, og jihad er en pligt. Intet under folk, opvokset med sådanne værdier, fylder ekstremt i kriminalitetsstatistikkerne.

Trods et overflødighedshorn af gode viljer, milliarder til integration og socialarbejdere med forkromede planer er integrationen ikke lykkedes i bare tilnærmelsesvis tilfredsstillende grad. Ikke-vestlige indvandrere koster arbejdende danskere svimlende 36 mia. kr. årligt, hvilket svarer til svarer til 100 mio. kr. dagligt. Større fokus på tro end viden, familiemønstre som holder kvinderne hjemme og katastrofal kultur indenfor børneopdragelse – samt afsky overfor vores verdslige samfund – er vel hovedårsagerne. Og selvfølgelig de seneste 1.400 års omfattende indavl blandt muslimer, der har banket deres intelligens og impulskontrol langt ned af normalfordelingskurven.

I håb om anerkendelse og bare en smule succes klamrer de fleste muslimer sig til deres tro, som efter alle disse lidelser og ydmygelser lover evig frelse til de rettroende (men først skal samtlige jøder udryddes og altudslettende sejr over de nedrige vantro).

Indvandring af rettroende muslimer er blevet et møllehjul om Vestens hals, og der er kun én måde, hvorpå vi nogenlunde fredeligt kan redde os selv: Vi er nødt til at gøre det umuligt at leve som rettroende muslim i vore lande.

Den gode nyhed er, at dette kan gøres uden at krumme et hår på vores humanistiske og demokratiske samfund. Tværtimod vil det være helt i ånd med vores grundlov og de flotte menneskelige værdier, vores kærlige og historisk fremskredne samfund bygger på.

Udbredelse af islamisk lovgivning, sharia, der påbyder mænd at slå ulydige kvinder og muslimer fysisk at bekæmpe anderledes troende, skal ligesom alle andre slags opfordringer til kriminalitet forbydes. Moskeer, imamer og islamiske skoler og foreninger skal udtrykkeligt afsværge sig de dele af Muhammeds sædvaner (hadith), der bryder med menneskerettigheder og vores sekulære love.

Halal skal forbydes med henvisning til vores slagterilovgivning og det faktum, at det fungerer som islamisk fødevareskat, der sender forbrugernes penge videre til de mest hardcore islamister verden rundt.

Og selvfølgelig skal det islamiske slør forbydes – i første omgang for skolepiger. Burkaen er blevet bandlyst med henvisning til, at den er kvindeundertrykkende, men det er sløret jo også. Vi kan ikke tillade nogen form eller grad af religiøs undertrykkelse.

Forbyd så også de usunde fætter-kusineægteskaber, som i disse år vælter folkeskolens budget grundet stigende udgifter til specialundervisning af muslimer med bl.a. indlæringsvanskeligheder. Det samme skal enhver form for religiøs særbehandling i det offentlige, herunder kønsadskillelse og bederum.

Jo, muslimer vil blive sure og deres støtter i det venstreradikale miljø vil givetvis brænde biler af i protest. Men det håndterer vi. Og de mange muslimer, som vil søge grønnere græsgange andetsteds, hjælper vi gerne til lufthavnen.

En nylig måling viste, at Danmark ligger på en 84.-plads ud af 130 lande, når det gælder tilgængelighed for muslimske turister, som ønsker halal og bederum. Det er for dårligt! Vi skal helt i bund, og ikke kun for turister, men også for herboende, der ønsker at følge den voldelige og kvindeundertrykkende sharia.

At give plads til sharia og samtidig forsøge at bekæmpe radikalisering svarer til at spise plutonium og dyrke motion. Alt løberiet er overflødigt, for kræften sætter ind næsten med det samme. Danmark er desværre allerede i en fremskreden fase. Stop sygdommen: Fjern årsagen.

Læs også:

FORBYD SLØR OG HALAL, SÅ REJSER DE AF SIG SELV…!

RUNDSPØRGE: DANSKERNE STÆRKT BEKYMREDE OVER ANTALLET AF MUSLIMER

MÅLING: 55 PROCENT AF EU’S BEFOLKNING ØNSKER “FULDT STOP” FOR MUSLIMSK INDVANDRING

SENNELS: SOM SAMFUND ER VI PÅ DETTE PUNKT LIGESÅ TVE-TUNGEDE SOM DE VÆRSTE IMAMER

DANSKERNE ER MISUNDELIGE PÅ ØSTEUROPAS UDLÆNDINGEPOLITIK

TRE UD AF FIRE DANSKERE: MUSLIMER SKAL ASSIMILERE SIG

Del artiklen her: