DANSKERNE ER MISUNDELIGE PÅ ØSTEUROPAS UDLÆNDINGEPOLITIK

(Foto: Ungarns premierminister Victor Orban er kendt for sin kritiske holdning til islam og muslimsk indvandring - og til EUs udlændingepolitik)
Del artiklen her:

En stor undersøgelse viser, at danskerne ønsker samme udlændingpolitik, som man har i de østeuropæiske Visegrad-lande.

Udlændingepolitikken splitter EU, og Danmark vil i den kommende tid også skulle vælge, hvilken politisk blok, man ønsker at støtte. Efterhånden som konsekvenserne af ikke-vestlig migration rammer stadig flere vælgere, vil det blive sværere og sværere for statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) at overbevise vælgerne om, at hans EU-vej er den rigtige. De EU-kritiske lande med Visegrad-landene i front tilbyder en anden vej, som reelt betyder: Muslimer ingen adgang. Og denne politik er tilsyneladende særdeles populær rundt om i Europa. En tidligere rundspørge viser, at kun 20 procent af EU’s borgere ønsker fortsat muslimsk indvandring. 55 procent ønsker et fuldt stop for alle slags muslimsk indvandring.

Analyseinstituttet Századvég Foundation har adspurgt 1000 mennesker i hvert af de 28 EU-lande om deres vurdering af terrortruslen. Undersøgelsen, der har fået navnet Project 28 viser, at 52 procent af europæerne foretrækker Visegrad-landenes løsning. Kun 24 procent foretrækker den udlændingepolitik, som kommer fra EU’s hovedkvarter i Bruxelles.

Blandt de danske vælgere foretrækker 43 procent Visegrad-vejen, mens kun 28 procent fortsat ønsker at følge EU’s udlændingepolitik.

(Data: Oversigt over europæernes holdning til Østeuropas udlændingepolitik i forhold til den vej, EU og bl.a. den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har fulgt)

Læs også:

LØKKE STØTTER MERKEL: VIL STRAFFE LANDE FOR IKKE AT TAGE MIGRANTER

SKABER MAGTFULD INTERNATIONAL ALLIANCE IMOD INDVANDRING

SENNELS: EU I SPLITTELSE OG DANMARK VÆLGER RIGTIGT

ØSTEUROPÆISK PRÆSIDENT: EU MÅ STOPPE KRAV OM KVOTEFLYGTNINGE ELLER DØ

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

Del artiklen her: