FORSKNING: ISLAM ER VERDENS VOLDELIGSTE RELIGION

(Foto: En dreng studerer Koranens budskab)
Del artiklen her:

Forskning viser også, at jo mere muslimer går op i deres religion, jo mere voldelige bliver de.

Sammen med en række forskningsassistenter har den danske sprogforsker Tina Magaard brugt tre år på at gennemgå teksterne hos de 10 største religioner. Formålet var at undersøge, om nogen af religionerne opfordrer til vold.

Konklusionen er klar: “Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. … Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.”

Versene står sort på hvidt og uden formildende kontekst. Et af versene, som omhandler ikke-muslimer lyder: “Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen!” (Koranen, 47:4).

Islam er ikke kun verdens mest voldelige religion på skrift. En kæmpe undersøgelse, som bygger på dybdegående interviews med hele 45.000 forsøgspersoner bekræfter, at den også er verdens mest voldelige religion i praksis.

Undersøgelsen viser nemlig, at islam er den eneste religion i verden, hvor folk bliver mere voldelige, jo mere de dyrker deres religion.

Problemet er, at muslimer bliver stadigt mere religiøse. En frisk måling viser, at andelen af muslimer, som tager Koranen bogstaveligt er oppe på 77 procent.

Dette er formentlig årsagen til, at muslimer på verdensplan siden 11. september 2001 har begået flere end 32.500 dræbende terrorangreb i islams navn. Det svarer til ca. 2000 om året eller 5 om dagen.

Del artiklen her: