MEDIE: VENSTRERADIKALE STÅR BAG BRAND-TERROR

(Foto: 4GS-bil med overmalet logo t.v., person iført Revolutionære Antifascisters logo anholdes af politiet for brand-terror t.h. Kollage lavet på baggrund af optagelser fra Ekstrabladet af Uriasposten)
Del artiklen her:

Regeringen har indtil videre afvist at forbyde de voldelige venstreradikale grupperinger.

Det er formentlig venstreradikale, som står bag den seneste tids afbrænding af biler i København.

“Natten til lørdag blev ‘tre personer’ taget på fersk gerning ved ved Assistens Kirkegården, fortæller politiet til BT. I interviewet understreger vagtchefen, at de anholdte er ‘unge’, og gør det til en motivløs forbrydelse. Ekstra Bladets video, optaget natten til lørdag, viser ikke bare udbrændte biler, men en hvid bil fra vagtselskabet 4GS med overmalet logo. Den yderste venstrefløj har længe ført kampagne mod G4S for at operere i Israel, og det er da også en autonom i en trøje fra Revolutionære Antifascister, som anholdes. Sværere er det i virkeligheden ikke.” Det fortæller den prisvindende blog Uriasposten.

Redaktør på Uriasposten, historikeren Kim Møller, henviser til Revolutionære Antifascisters egne vedtægter (kopi her), der bl.a. lyder: “Vi afvejer vores metoder i forhold til den enkelte situation og vores øvrige grundregler. Vi vil gøre brug af en bred vifte af aktionsformer for altid at være så effektive som muligt.”

Dansk Folkeparti har flere gange opfordret til, at justitsministeren undersøger, hvorvidt de voldelige og terroriserende venstreradikale grupperinger kan lukkes jævnfør Grundlovens §78 st. 2 og 3. Dette har justitsministeren indtil videre afvist. Det kan dog være, at såfremt det lykkes justitsministeriets jurister at lukke indvandrerbanden Loyal To Familia jævnfør samme paragraffer, at man vil have mere mod på at kigge på de stærkt voldelige grupperinger i det venstreradikale miljø.

 

Læs også:

POLITI RANSAGEDE VENSTRERADIKALE AKTIVISTER OG FANDT PISTOLER OG KNIVE

LÆKKET RAPPORT: FBI BETEGNER VENSTRERADIKAL FORENING, DER OGSÅ FINDES I DANMARK, SOM TERRORISTER

DF: HVIS REGERINGEN KAN FORBYDE LOYAL TO FAMILIA, KAN DEN OGSÅ FORBYDE VOLDELIGE VENSTRERADIKALE GRUPPER

EUROPOL: HVEM ER MEST VOLDELIGE – VENSTRERADIKALE ELLER HØJRERADIKALE?

POLITIET SER IGENNEM FINGRENE MED VENSTRERADIKALE FORENINGERS KRIMINALITET

RAM VOLDELIGE VENSTRERADIKALE MED BANDEPAKKEN

 

Del artiklen her: