SÅDAN SER DET UD, NÅR MAN ELSKER SIT LAND

(Foto: 150.000 polakker demonstrerede imod muslimsk indvandring i 2016. Lignende mega-demonstrationer afholdes jævnligt - kun ganske sjældent rapporterer statsstøttede medier om østeuropæernes massive demonstrationer imod islam og EU)
Del artiklen her:

I en ny video inviterer polakker til stor demonstration for et frit Europa.

Mens vesteuropæere ofte er utrygge ved offentligt at udtrykke fædrelandskærlighed offentligt, så står det anderledes til i Østeuropa. Der har befolkningen levet med massiv undertrykkelse fra Sovjetunionen og er derfor stærkt kritiske over for den magt, EU forsøger at udøve til skade for demokratiet. Derudover er polakkerne stærkt imod muslimsk indvandring.

Tilbage i 2016 deltog op mod 150.000 polakker i en demonstration imod muslimsk indvandring. I 2017 deltog titusinder i en fælles bøn rundt om hele Polens lange grænse. Her bad de mange demonstranter, overvejende katolikker, for Polens selvstændighed og fysiske grænse. Der er ingen tvivl om, at EU vil få sit hyr med Polen – der sammen med Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet fører en politik, der kan føre til unionens undergang.

D. 11. november 2018 afholdes endnu en mega-demonstration, og patrioter fra hele Europa er inviteret. Invitationen er lavet i form af en video, hvor der indgår klip fra flere tidligere lignende demonstrationer i Polen:

https://twitter.com/V_of_Europe/status/1052655182675292160

Video: 150.000 polakker demonstrerer imod muslimsk indvandring:

Læs også:

SIGNAL TIL EU? POLEN FEJRER UAFHÆNGIGHEDSDAG MED KÆMPE MILIITÆRPARADE

UNGARN: EU OPFØRER SIG SOM ET KOLONI-STYRE

MACRON TRUER: LUKKEDE GRÆNSER ER “KRIG”

EU-KRITISKE ØSTEUROPÆERE VIL BYGGE “FORT TRUMP”

ORBAN ØGER KRIGSRETORIKEN IMOD EU

EU SENDER EKSTRA MILLIARD-REGNING TIL DANSKERNE

Del artiklen her: