SIGNAL TIL EU? POLEN FEJRER UAFHÆNGIGHEDSDAG MED KÆMPE MILIITÆRPARADE

(Foto: Polen fejrede Forsvarets Dag og landets uafhængighed d. 15. august 2018)
Del artiklen her:

100 kampfly og masser af militærkøretøjer og soldater markerede Polens uafhænghed. Et signal til det imperialistiske EU?

Polen er klar til at gå i krig for sin uafhængighed. Dette demonstrerede landet 15. august under en massiv militærparade. Udover at ære polske soldater og Polens forsvar – det mindste man kan gøre for folk, som sætter deres liv på spil for andres frihed og kultur – fejrede den årlige militærparade også landets uafhængighed. Uafhængigheden blev opnået for nøjagtigt hundrede år siden, i 1918, i forbindelse med afslutningen på 1. Verdenskrig.

Den polske regering har besluttet, at landets uafhængighed skal markeres klart og tydeligt hvert eneste år indtil mindst 2021. Det polske militærs markering af deres lands uafhængighed har været spektakulært. 100 kampfly, bombefly og kamphelikoptere, massevis af kampvogne, kanoner og missilaffyringsramper og tusinder af soldater m.v. indgik i paraden til ære for Polens frihed. Til sammenligning markerer Danmarks regering blot vores grundlovsdag ved at sætte flag på en række busser.

Polens måde at markere sin uafhængighed ved at vise sin militære kampkraft falder i en tid, hvor EU med stadig større ihærdighed forsøger at nedlægge de frihedselskende polakkers uafhængighed. Står det til styret i Brussel, skal en stor del af Polens demokratiske selvbestemmelse nedlægges, og bl.a. landets udlændingepolitik, grænsepolitik og retspolitik skal underlægges den alkoholiserede EU-formand Jean-Claude Juncker og hans “Kommision”.

Dette sker næppe uden kamp. Et klart flertal af de polske vælgere vil hellere udmeldes af EU og dermed gå glip af milliarder af euro i EU-tilskud, hvis blot landet kan forblive fri for muslimer.

Det lykkedes ikke NewSpeek at finde nogle EU-flag på nogen videoer fra paraden.

Video: Polske kampfly farver himlen i landets nationale farver:

https://twitter.com/BeautifulWarsaw/status/1029691496818245632

Video: Polen fejrer Forsvarets Dag og sin uafhængighed d. 15. august 2018:

Video: USAs præsident Donald Trump taler i Warsawa 2017 om vigtigheden af frihed og evnen til at forsvare den:

Læs også:

LØKKE STØTTER MERKEL: VIL STRAFFE LANDE FOR IKKE AT TAGE MIGRANTER

MÅLING: 55 PROCENT AF EU’S BEFOLKNING ØNSKER “FULDT STOP” FOR MUSLIMSK INDVANDRING

SKABER MAGTFULD INTERNATIONAL ALLIANCE IMOD INDVANDRING

ERLÆREDE ØSTEUROPA OG EU LIGE KRIG MOD HINANDEN?

TYSKLANDS REGERING SAMMENLIGNER LØKKES REGERING MED NAZISTER

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

FATTIGT EU-LAND: HELLERE FORLADE EU END MODTAGE MUSLIMER

Del artiklen her: