ORBAN ØGER KRIGSRETORIKEN IMOD EU

(Foto: Ungarns premierminister Victor Orban, leder af det konservative parti Fidesz)
Del artiklen her:

Ungarns premierminister Victor Orban sender i en flammende tale militære signaler til Bruxelles.

EU arbejder i disse uger på at ramme Ungarn med den såkaldte artikel 7. Artikel 7 bliver brugt overfor medlemslande, der ikke lever op til bestemte EU-krav og har som konsekvens, at det ramte land – i dette tilfælde Ungarn – ikke længere har stemmeret i EU.

Det er ungarerne utilfredse med.

“Enhver nation og ethvert medlemsland har ret til selv at bestemme, hvordan det vil organisere livet i sit eget land,” siger Orban bl.a. i sit svar på tiltale i EU-parlamentet. Sådan ser EU som bekendt ikke på tingene, og dette er nu for alvor ved at gå op for flere østeuropæiske lande.

“Vi vil forsvare vores grænser, og vi alene vil bestemme, hvem vi vil leve med,” fortsatte Orban med henvisning til EUs forsøg på at påtvinge ungarerne muslimsk masseindvandring. Efter at have givet en række eksempler på, hvordan Ungarn har gået i krig for sin selvstændighed og spildt blod for at bevare demokratiet, afslutter den konservative premierminister med, hvad der kan tolkes som en militær advarsel til EU: “Ungarn vil fortsat forsvare sine grænser, stoppe illegal indvandring og forsvare vores rettigheder – også imod jer, hvis nødvendigt!”

Ungarn er ikke det første EU-kritiske medlemsland til at sende militære signaler. Polen, der også trues af EU med en artikel 7-sanktion, har besluttet at fejre sin uafhængighedsdag hvert år frem til år 2022 med massive militærparader.

Det er ikke underligt, at EU tyer til totalitære, anti-demokratiske midler for at få de genstridige østeuropæere sat på plads: Den nuværende situation, hvor store dele af Østeuropa slet og ret nægter at adlyde Bruxelles i tidens vigtigste spørgsmål – migration – truer med at rive unionen midt over. Situationen har nemlig afsløret, at hvis blot man står fast, så kan EU faktisk i sidste ende ikke gøre andet end at smide en ud af unionen – hvilket vil være et enormt tab for EU selv.

De fire østeuropæiske lande, Ungarn, Polen, Tjekkiet og Slovakiet, har forenet sig i den såkaldte Visegrad-gruppe. Gruppen er enig om at stå sammen imod ethvert forsøg fra den ikke-demokratiske udpegede EU-kommision på at påtvinge dem muslimsk indvandring. Visegrad-gruppen får støtte af både Israel og USA.

Video: Ungarns premierminister Viktor Orban advarer EU om ungarernes parathed til at forsvare sit demokrati sin frihed med alle midler:

Video: EU-formand Jean-Claude Juncker er ragende beruset og klapper og klasker europæiske ledere i sin fuldskab:

 

Læs også:

 

SIGNAL TIL EU? POLEN FEJRER UAFHÆNGIGHEDSDAG MED KÆMPE MILIITÆRPARADE

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

EU SENDER EKSTRA MILLIARD-REGNING TIL DANSKERNE

STORT FLERTAL AF DANSKERNE VIL FORLADE EU TIL FORDEL FOR NORDISK SAMARBEJDE

ER DETTE VERDENS ONDESTE MAND? MØD GEORGE SOROS

EU-FORMAND SKEJER UD – DANSKE MEDIER TAVSE

EUs LØSNING PÅ ULOVLIG MIGRATION: GØR MIGRATION LOVLIG

Del artiklen her: