UNGARN: EU OPFØRER SIG SOM ET KOLONI-STYRE

(Foto: Ungarns premierminister Victor Orban er kendt for sin kritiske holdning til islam og muslimsk indvandring - og til EUs udlændingepolitik)
Del artiklen her:

EU vil straffe ungarerne, fordi de nægter at tage imod muslimer og illegale migranter.

EU vil straffe Ungarn med en såkaldt Artikel 7-sanktion, der vil fratage Ungarn medbestemmelse i EU. Dette vil altså yderligere begrænse ungarerne deres mulighed for at være herre i eget land. Straffen skyldes ifølge styret i Bruxelles, at Ungarn nægter at tage imod muslimer og illegale migranter.

Heldigvis for Ungarn vil de tre øvrige EU-lande i den såkaldte Visegradgruppe, Polen, Tjekkiet og Slovakiet, nedlægge veto imod sanktionen. De østeuropæiske lande, der efter årtier under Sovjet er blevet temmelig allergiske overfor ikke-valgte bureaukraters nedtromling af demokratiske friheder, virker – imodsætning til den danske regering – ikke bange for at gøre livet surt for EU-Kommisionen.

Ungarns regering ser det som udtryk for koloniherreadfærd, når Frankrig på vegne af Ungarn forsøger at true Ungarn til at makke ret:

“Vi vil altid være en nation af frihedskæmpere. Vi bryder os ikke om kolonisme. Nogen gange, når den franske præsident eller udenrigsminister taler om Ungarn, lyder de, som om vi var en koloni,” udtalte Ungarns premierminister Viktor Orban som svar på EUs trusler.

Læs også:

UNGARN TIL EU: JERES FLYGTNINGEPOLITIK ER “VOLDTÆGT”

MACRON TRUER: LUKKEDE GRÆNSER ER “KRIG”

VIL EUROPA OVERLEVE AFRIKAS BEFOLKNINGSEKSPLOSION

EU-KRITISKE ØSTEUROPÆERE VIL BYGGE “FORT TRUMP”

RETTEN TIL SELVFORSVAR: SÅDAN FUNGERER TJEKKIETS NYE VÅBENLOV

Del artiklen her: