SVINDEL FOR MILLIONER: ER ASMAA DUMMERE END POLITIET TILLADER?

(Foto: Asmaa Abdol-Hamid)
Del artiklen her:

Er Asmaa så dum, at hun ikke opdagede, at hendes mand pludselig var blevet mangemillionær?

Kommentar af Nicolai Sennels

Den kontroversielle figur Asmaa Abdol-Hamid, tidligere politiker for Enhedslisten, har flere gange været i vælten. Tilbage i 2008 blev hendes bror, der ligesom Asmaa kommer fra en dybt religiøs familie, dømt for grov vold mod en sagesløs kvinde. Se og Hør beskriver sagen således:

“Ifølge domsudskrifterne fra sagen skete der følgende: På diskoteket lægger Tarek an på den unge model ved at gribe hende om taljen og tage hende på brysterne. Hun afviser ham blankt ved at skubbe ham væk. I første omgang bliver dette mødt med et vredesudbrud fra Tarek, hvor han kalder hende ‘fucking luder’ og ‘kælling’. Efter det voldsomme optrin forlader pigen i hast diskoteket sammen med sin veninde. Men Tarek følger efter. – Jeg kender nogle mennesker i Odense. Bare vent, din familie skal dø, lyder det fra den forsmåede bejler, som løber op til den skræmte model og skriger hende ind i ansigtet. Skrigeriet efterfølges af et skub, der sender Sofie i asfalten. Hun rammer jorden hårdt, slår hovedet og besvimer, hvilket dog ikke forhindrer Tarek i at slå hende i ansigtet og sparke hende i maven.”

Asmaa er ligesom sin bror opdraget til et islamisk kvindesyn, og nægter derfor at give hånd til mænd, selvom hun i dag arbejder i politiet.

Nu er hendes mand, Erturum Erdogan, sigtet – og han har erkendt – tyveri af millioner af over seks millioner skattekroner. Det er sket ved at udskrive falske regninger på kurser til Odense kommune.

Asmaa har som hustru til Erturum utvivlsomt nydt godt af de mange penge. Derfor har mange også undret sig over, at hun fortsat kan have ansættelse i politiet.

Spørgsmålet er, om hun var så dum, at hun ikke opdagede, at hendes mand pludselig var blevet mangemillionær? At Asmaa ikke er blevet suspenderet fra sin ansættelse i politiet, indtil dette spørgsmål er blevet afklaret, virker betænkeligt. Alt andet svækker befolkningens tillid til politiet.

Hvis politiet er bange for at suspendere Asmaa af frygt for anklager om racisme eller at ligge under for et folkeligt pres imod den i vide kredse forhadte islamist, er ikke nogen undskyldning.

Læs også:

LØGN OG ISLAMISME: MIT “DIALOG-MØDE” MED ÖZLEM CEKIC

ÖZLEM CEKIC GRÆDER UD: INGEN GIDER VÆRE SAMMEN MED MIG

BURKA-PROTEST: AUTONOME I SAMARBEJDE MED ISLAMISTER

VENSTREFLØJENS KÆLE-ISLAMIST ANHOLDT FOR MASSE-VOLDTÆGTER

STORBRITANNIEN: SOCIALDEMOKRATIETS LEDER STØTTER TERRORISME

GENERATION JIHAD: STOR INTERESSE FOR HENRETTELSESVIDEOER PÅ INDVANDRERSKOLER

Del artiklen her: