EU SENDER EKSTRA MILLIARD-REGNING TIL DANSKERNE

(Foto: Formanden for EU-kommisionen Jean-Claude Juncker)
Del artiklen her:

Danskerne skal yderligere til lommerne for at EUs budget kan hænge sammen.

Arbejdende danskere sender årligt omkring 18 milliarder kroner til EU. Hvad EU bruger pengene er ikke altid gennemskueligt. 4,4 procent af de penge EU årligt modtager, går til forskellige former for misbrug, herunder korruption. Det fastslår eksperter ansat af EU selv ifølge BBC. Det svarer til, at 792 mio. kr. af Danmarks årlige bidrag til EU bliver brugt ulovligt.

Og nu stiger regningen. EU har haft travlt med sine mange projekter, herunder omfattende transporter af migranter fra den ikke-vestlige verden til Europa. Danmark skal således i 2019 betale yderligere 2 milliarder kroner til EUs kasse. Dette svarer i gennemsnit til ca. 340 kr. i ekstraregning til hver eneste af Danmarks knap 6 millioner indbyggere. Eller omkring 1400 kr. for en familie med to børn.

Ikke underligt, at EU har svært ved at overbevise borgerne om sit værd. Styret i Bruxelles bruger af samme grund omkring 5 milliarder kroner på at reklamere for sig selv og forsøge at overbevise vælgerne om, at det er en god idé at være medlem af unionen. EU har således verdens største reklamebudget, større end Coca Cola.

Video: EUs øverste ansvarlige for brug af de mange, mange milliarder, er kommissionens formand Jean Claude-Juncker. Han er ofte ragende fuld:

 

Læs også:

SIGNAL TIL EU? POLEN FEJRER UAFHÆNGIGHEDSDAG MED KÆMPE MILIITÆRPARADE

STORT FLERTAL AF DANSKERNE VIL FORLADE EU TIL FORDEL FOR NORDISK SAMARBEJDE

EU-LAND FORLADER FNs MIGRANT-AFTALE: I STRID MED SUND FORNUFT

HANDELSKRIG? EU’s TOLDSATSER ER HØJERE END USAs

ERDOGAN TIL TYRKERE I EUROPA: OVERTAG MAGTEN!

EU VIL BYGGE BROER, IKKE HEGN: VI LADER MIGRATIONEN FORTSÆTTE

Del artiklen her: