TRUMPS POPULARITET 4-DOBLET BLANDT SORTE

Del artiklen her:

Minoritetsamerikanere forlader i store skare venstrefløjen.

USAs præsident Donald Trump bliver mere og mere populær blandt minoritetsamerikanere. Dette skyldes formenligt hans evne til at sikre arbejdspladser og højere lønninger til især fattige amerikanere. Lavere selskabsskatter, forenkling af reglerne for virksomheder, toldmuren og nye handelsaftaler har gjort, at den amerikanske økonomi er bedre end nogensinde før.

Mens kun 8 procent af de sorte, som stemte i 2016 satte deres kryds ved Trump, mener nu 36 procent af sorte amerikanere, at han gør et godt job som præsident. Det viser en rundspørge ifølge USA Today. Støtten til Trump blandt sorte er altså 4,5-doblet på kun to år.

“Hvis jeg var fra det Demokratiske Parti, ville jeg være skrækslagen. Og det bliver værre og værre for dem,” fortæller den republikanske politiker Charlie Kirk.

Trumps popularitet blandt spansktalende amerikanere er også stærkt stigende. 41 procent af de amerikanske hispanics mener således, at præsidenten gør et godt job. Trumps støtte blandt latinoer er således langt højere end den støtte, Tysklands Angela Merkel, Frankrigs Emanuel Macron og Storbritanniens Theresa May nyder blandt deres respektive samlede vælgerkorps. Trumps enorme popularitet blandt latinoer er vel at mærke samtidig med, at han taler i meget stærke vendinger for en mur mod Mexico, udvisninger af illegale indvandrere og har genforhandlet handelsaftalen med Mexico på en måde, der endte til stor fordel for USA.

Imens har danske medier travlt med at nedgøre USA’s demokratisk valgte præsident. De fortæller heller ikke om, at Trump har sikret amerikanerne lavere medicinpriser, og at han netop har underskrevet en lov, der i massiv skala skal bekæmpe plastikforurening af verdenshavene.

Læs også:

TRUMP UNDERSKRIVER NY LOV: VIL FJERNE PLASTIK-FORURENING FRA HAVENE

VIL EU LÆRE AF TRUMP? SOLDATER OG ØKONOMISK STRAF SKAL STOPPE ILLEGAL INDVANDRING

TRUMP ER KLART MERE POPULÆR END OBAMA VAR

TRUMP ER KLART DEN MEST POPULÆRE VERDENSLEDER

VIDEO: AV! FORSØGER AT STJÆLE TRUMP-SKILT TILSAT ELEKTRICITET

Del artiklen her: