TYSK POLITIKER: SÅDAN VIL MUSLIMER SKABE BORGERKRIG I EUROPA

(Foto: Migranter på Frankrigs gader)
Del artiklen her:

En tysk politiker ser tegn på, at radikale islamister vil skabe borgerkrig imellem et dem-og-os.

Journalisten James Delingpole fra magasinet Breitbart har interviewet en anonym tysk politiker. Politikeren fortæller, at “der vil komme borgerkrig i Europa”.

“Vi ved selvfølgelig, at det længe har været Islamisk Stats og andre muslimske terrororganisationers mål – ja, al slags politisk islams mål – at provokere til en borgerkrig i Europa. Det skal tvinge moderate muslimer til at vælge side og på den måde få dem til at bidrage til arbejdet med at omvende hele Europa til islam,” fortæller politikeren ifølge den kendte journalist.

Samtidig advarer den tyske politiker imod at tro, at staten vil være på ikke-muslimernes side. Der er alt for mange tilfælde, hvor det igen og igen viser sig, at myndighederne tager de radikale muslimers parti, mens bekymrede borgere, der udtrykker deres skepsis overfor muslimsk indvandring og islamisering, mobbes af medier og politikere for at være “højreradikale” eller ligefrem “nazister”.

Allerede nu ses borgerkrigslignende tilstande med jævne mellemrum i først og fremmest Frankrig og Sverige. Samtidig forsøger moskeer og troende over hele Europa at tegne et billede af, at muslimer er forfulgt, og at deres religion undertrykkes. Ikke mange ved, at netop sådanne ting automatisk aktiverer en række love indenfor islam, der påbyder muslimer at kæmpe imod med fysisk vold.

Video: Optagelser viser angiveligt fransk politi i kamp mod indvandrere i Paris’ gader:

Læs også:

EKSPERT: STOP MED AT ACCEPTERE MIGRANTER, EUROPA IMPORTERER BORGERKRIG

PROFESSOR: SVERIGE BLIVER EN STØRRE TRUSSEL END RUSLAND

EKSPERT: NOGLE STEDER I SVERIGE ER BORGERKRIGEN ALLEREDE UDBRUDT

PRIVATOPTAGELSER FRA GADEKAMPE I PARIS AFSLØRER BORGERKRIGSLIGNENDE TILSTANDE

STORT FLERTAL AF DANSKERNE VIL FORLADE EU TIL FORDEL FOR NORDISK SAMARBEJDE

VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

Del artiklen her: