ER DETTE VERDENS ONDESTE MAND? MØD GEORGE SOROS

Foto: George Soros
Del artiklen her:

George Soros er på mange måder edderkoppen i globaliseringens spindelvæv. Han startede sin karriere ved at stjæle fra dødsdømte jøder.

Under dække af at være kristen, hjalp George Soros – der selv er jøde – nazisterne i Ungarn under 2. Verdenskrig med at konfiskere værdifulde ejendele fra tilfangetagne jøder, inden de blev sendt med tog til Adolf Hitlers udryddelseslejre.

“Det var dér, min karakter blev formet,” fortæller den ungarnsk fødte Soros smilende til den måbende journalist. Intet under, at George Soros er blevet beskyldt for at være grådig.

Siden da har den nu 87-årige forretningsmand tjent milliarder på andres ulykke. Han er kendt som Manden er knækkede Bank of England, da han d. 16. september 1992 med hjælp fra sin enorme pengetank tvang Storbritannien til at devaluere pundet og sendte landet ud i en historisk økonomisk krise for selv at kunne lægge ti milliarder kroner til sin i forvejen astronomiske formue. Økonomer har siden døbt dagen, hvor Soros for egen vindings skyld knækkede Storbritanniens økonomi, for Sorte Onsdag.

Soros startede sin første hedgefond i 1969, Double Eagle – der senere ændrede navn til Quantum Fund. Året efter grundlagde han sin anden hedgefond, Soros Fund Management. I 2011 havde Quantum Fund en beholdning på svimlende 25 milliarder dollars (210 mia. kr.). Penge, som George Soros i høj grad har tjent på at spekulere i andres ulykke – Storbritannien er langt fra det eneste offer for Soros udspekulerede økonomiske angreb.

Den enorme økonomiske krise som ramte Asien i 1997, var ifølge 10 daværende asiatiske udenrigsministre et resultat af “massiv valutaspekulation” fra George Soros’ side. I 2008 var George Soros med til at knække sit eget hjemland, Ungarns økonomi, gennem et mangesidet økonomisk angreb mod landets økonomi gennem en række ulovlige handler i sekunderne før børsen lukkede. Soros’ angreb førte til, at Ungarn måtte søge international hjælp for at få sin økonomi på fode igen. Et selskab under Soros blev idømt en stor bøde for de ulovlige handler i 2010.

Udover sine enorme og ofte skadelige spekulationer mod sårbare økonomier, bevæger George Soros sig også i den politiske verden. Han er særligt aktiv indenfor udlændingepolitik og centralisering af magt. Der er uenighed om, hvorvidt Soros’ indblanding i politik skyldes medfølelse eller muligheden for at tjene penge på destabilisering af økonomier.

(artiklen fortsætter under videoen)

Video: George Soros kysser med EUs præsident Jean-Claude Juncker:

“Landes selvbestemmelse skal underlægges internationale love og internationale myndigheder,” skrev han i 1998 som en retning for sit politiske engagement.

(Foto: Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt tager en selfie med George Soros og forretningsmanden Mohammed Ibrahim. Helle Thorning-Schmidt er ligesom Soros en stærk fortaler for centralisering af magt og for ikke-vestlig migration. Både George Soros og Helle Thorning-Schmidt (som leder af Red Barnet International) har betalt skibe for at fragte migranter fra Libyen til Europa i pendulfart).

George Soros politiske arbejde fungerer i høj grad gennem hans organisation Open Society. Open Society har i mange år i samarbejde med venstreradikale foreninger og politikere ført en massiv lobbykampagne for åbne grænser og ikke-vestlig indvandring. Dette sker både gennem Open Society og et større netværk, under-organisationer og samarbejdspartnere.

Blandt de mange modtagere af George Soros støtte er Barack Obama og Hillary Clinton, hvilket vidner om Soros, at Soros har en finger med i politik på de højeste planer.

I 2017 overførte Soros hele 18 milliarder dollars (103 milliarder kroner) til Open Society, hvilket siger noget om de gigantiske ressourcer den aldrende Soros lægger i at påvirke vestlige regeringer til at føre en liberal udlændingepolitik.

“Over hele verden, fra Afrika til Sydøstasien, har ufred sendt tusinder af mennesker på flugt til sikkerhed andre steder i verden. Open Society støtter grupper, der arbejder på en lang række områder for at sikre migranter, flygtninge og asylansøgeres sikkerhed og velfærd,” skriver Open Society selv på deres hjemmeside.

Tilbage i 2015 sendte George Soros besked til Bruxelles om, at Europa skulle tage imod mindst en million migranter årligt. Samme år åbnede EU portene til den islamiske verden, hvilket siden har vendt op og ned på europæernes hverdag.

Illegale migranter på vej ind i Europa er blevet fundet med håndbogen The Rough Guide, som indeholder landkort, tips og telefonnumre til organisationer, der hjælper migranter. The Rough Guide trykkes af w2eu, der betyder Welcome to EU. w2eu er en af de mange Refugees Welcome-organisationer, der betales fra Open Societys enorme pengekasse.

Er EUs politik, den radikale venstrefløj og den islamiske invasion af Europa sponsoreret af en pengegrisk og magtbegærlig gammel mand, hvis personlighed ifølge ham selv blev formet af at bistå nazisterne med at stjæle fra dødsdømte jøder? Ja, det er den.

Video: George Soros fortæller om, hvordan hans personlighed tog form efter en oplevelse, hvor han hjalp nazisterne med at stjæle fra dødsdømte jøder:

Læs også:

BETALER GEORGE SOROS NGO SKIBE FOR AT SMUGLE MIGRANTER OVER MIDDELHAVET TIL ITALIEN?

EU SKJULER TUSINDER AF MIGRANTER PÅ HEMMELIGE BASER FOR AT UNDGÅ DÅRLIG PRESSE

EU: NGO-SKIBE, SOM SMUGLER FLYGTNINGE, SKAL IKKE STRAFFES

 

Del artiklen her: