LØKKE HAR UNDERSKREVET EU-AFTALE OM ØGET INDVANDRING FRA AFRIKA

LarsLøkkeRasmussen
Del artiklen her:

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har tilmeldt Danmark en EU-aftale, der skal sikre øget indvandring fra Afrika.

Tilbage i 2006 tog EU initiativ til Rabat-processen. Rabat-processen har til formål at øge samarbejdet mellem EU-landene og en række afrikanske lande. Tilbage i maj 2018 indkaldte EU repræsentanter for en række EU-lande, herunder Danmark, og afrikanske lande, og her blev den såkaldte Marrakesh-aftale underskrevet.

Marrakesh-aftalen handler primært om at gøre det, som i dag er illegal indvandring, til legal indvandring. “Rabat-processens partnere anerkender behovet for at opfordre til at øge mulighederne for lovlig migration,” fremtår det af teksten, som også statsminister Lars Løkke Rasmussens regering har underskrevet på vejne af danskerne.

Ifølge Marrakesh-aftalen skal EU og store dele af Afrika arbejde på at øge mulighederne for, at unge afrikanere lettere kan få adgang til Europa. Det fremgår af aftalens Mål nr. 3: “At fremme lovlig migration, særligt for unge mennesker, mellem Nord-, Vest- og Centralafrika og Europa,” står der bl.a.

Aftalen er en hensigtserklæring – men den er ikke juridisk bindende. Bortset fra et blogindlæg af Michael Jalving i Jyllands-Posten, har det ikke været muligt at finde noget om aftalen i de danske medier.

Lars Løkke Rasmussen vandt valget i 2015 med løftet om at “straks-bremse” migrationen til Danmark.

Læs også:

STOP STRAKS AL SNAK OM INTEGRATION

“INDVANDRING ER ALLE PROBLEMERS MODER”

TERROR: LARS LØKKE FATTER IKKE EN BRIK

INTEGRATION: LØKKE OG FREDERIKSEN HAR STADIG IKKE FATTET DET

SENNELS: VI HAR BRUG FOR EN ISLAM-PLAN, IKKE EN GHETTOPLAN

Del artiklen her: