STØJBERG HOLDER FAST: DET SKAL VÆRE LETTERE FOR AFRIKANERE AT KOMME TIL DANMARK

(
Del artiklen her:

Trods kras kritik fra DF holder regeringen fast i en aftale, der skal sikre mere indvandring fra afrikanske – herunder islamiske – lande.

Tilbage i maj 2018 underskrev den danske regering den såkaldte Marrakesh-erklæring. Erklæringens formål er primært at øge migrationen fra Afrika – herunder en lang række islamiske lande – til Europa. Målet er at “Fremme regelmæssig migration og mobilitet, navnlig blandt unge og kvinder, mellem Europa og nord-, vest-og central Afrika,” står der bl.a. i erklæringen.

Danmarks underskrift på erklæringen er i første omgang ikke bindene, men kan senere hen drage os ind i et mere og mere forpligtende samarbejde om at få flere ikke-vestlige til Danmark. Dette er Dansk Folkeparti ganske utilfreds med.

“Der er for mange spørgsmål, som står ubesvaret hen, og derfor mener vi, at man fra dansk side skal suspendere det samarbejde, indtil der er fuldstændig klarhed over, hvad regeringen har forpligtet sig til på Danmarks vegne,” siger partiets udlændingeordfører, Martin Henriksen ifølge DR.

Men Inger Støjberg ser anderledes på sagen:

“Hvis der skal komme afrikanere til Danmark, skal det være afrikanere, der kommer for at bidrage positivt, og så skal de jo leve op til alle de krav, som vi nu en gang har, når det handler om at komme til Danmark for at arbejde,” siger Inger Støjberg.

Læs også:

VENSTRE LYDER SOM RADIKALE CAFFE LATTE-SLUPRENDE DRØMMERE

LØKKES UDLÆNDINGEPOLITIK: FORSVARETS GRÆNSEKONTROL HJÆLPER MIGRANTER TIL EU

15.000 MIGRANTER LOKKET I DRUKNEDØDEN AF LØKKE OG MERKEL

DF: SÆT AFVISTE ASYLANSØGERE PÅ EN ØDE Ø

VOLDTÆGTER STEGET MED 232 PROCENT SIDEN VENSTRE OVERTOG MAGTEN

Del artiklen her: