FN PLANLÆGGER GLOBAL MASSE-MIGRATION

newspeek, António Guterres
(Foto: FNs generalsekretær António Guterres)
Del artiklen her:

Med den socialistiske portugiser António Guterres styrker FN sit i forvejen stærke fokus på migranter.

FN’s generalsekretær António Guterres er ikke i tvivl: masse-migration “styrker økonomisk vækst, mindsker ulighed og skaber sammenhæng i sammenfundet.” Det fortæller han i sin artikel Migration kan gavne verden. Og FN planlægger at hjælpe til.

António Guterres, tidligere premierminister i Portugal og leder af det socialistiske parti Partido Socialista, synes ikke at være helt opdateret på fakta. Migranter koster vestlige skatteydere billioner, har ført til stærkt øget ulighed mellem den indvandrede underklasse og resten af samfundet og sprængfarlige spændinger mellem værtslandenes kulturer og de kriminelle og lovløse områder, migranterne skaber.

Men sådan ser man ikke tingene i FN. De forenede nationer, hvis mest magtfulde blok udgøres af verdens 57 islamiske lande – OIC – planlægger at sætte yderligere fart på den masse-migration, der de seneste år har sat verden på den anden ende: Islamisk terror, vold og voldtægter og dyb splittelse i samfundet er eksploderet siden 2015, hvor europæiske ledere åbnede grænserne.

António Guterres præsenterer FN’s plan om yderligere fokus på masse-migration således: “Dette bliver den første internationale aftale af sin slags. Det er en hidtil uset mulighed for ledere verden over for at imødegå de skadelige myter, der omgiver migranter,” fortæller han i sin artikel.

USA’s præsident Donald Trump har allerede slået fast, at USA ikke går med i FN’s nye aftale om yderligere masse-migration. Ifølge Trump strider aftalen mod landes suverænitet til selv at beslutte deres udlændingepolitik. En retorik, man også hører meget kraftigt fra en række østeuropæiske lande, herunder de fire Visegrad-lande Ungarn, Polen, Tjekkiet og Slovakiet.

“USA er et selvstændigt land. Vi bestemmer vores egen udlændingepolitik. Vi makker ikke ret efter udenlandske bureaukrater,” sagde han bl.a. i en kommentar til FN’s planer.

Ingen partier i folketinget har endnu kommenteret på FN’s styrkede fokus på masse-migration.

Læs også:

TVÆR-EUROPÆISK UNDERSØGELSE: HALVDELEN AF EUROPÆERNE VIL LUKKE GRÆNSERNE FULDSTÆNDIGT FOR FLYGTNINGE

CHOK-MÅLING: KLART FLERTAL BLANDT EU-BORGERE FOR STOP FOR MUSLIMSK INDVANDRING

TRUMP VIL TRÆKKE USA UD AF FNs MENNESKERETTIGHEDSRÅD

Del artiklen her: