GRINENDE HALAL-SLAGTERE GÅR FRI

(Foto: Halalslagterne Kabeer Hussain og Kazam Hussein fik betingede domme for at more sig med at torturere slagtedyr)

Slagtere slap med betingede domme efter at have tortureret slagtedyr for sjov.

To slagtere i England slap med betingede dommer i en dom, der sætter fokus på islamisk skik for tilberedning af kød. Mændene blev i hemmelighed filmet af organisationen Animal Aid.

På filmen kan man se de to muslimske mænd danse grinende rundt om nogle får, mens de saver og stikker i de vaklende og stærkt blødende dyr. Det skriver Express.

Sagen har skabt kraftig offentlig debat i Storbritannien, hvor en række politikere nu kræver at der opsættes kameraer i slagtehuse for bedre at kunne sikre, at slagtedyr behandles så skånsom som muligt.

Også Danmark tillader halal-slagtning. Indkomsten fra halal-certificering går primært til den saudiske Muslim World League, der bruger de mange penge på udbredelse af radikal islam. Dansk Folkeparti har i denne forbindelse stillet erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) en række spørgsmål med det formål at få kastet mere lys over, hvordan bl.a. slagteri- og mejeriindustrien gennem halal-certificering kanaliserer penge fra danske forbrugere til radikal islamisme.

Læs også:

HALAL-MILLIARDER GÅR TIL JIHADISME: ERHVERVSMINISTER RASMUS JARLOV, VÅGN OP!

FORBYD SLØR OG HALAL, SÅ REJSER DE AF SIG SELV…!

HALAL I SKOLEN: MOBBET FOR AT SPISE SVINEKØD