“IKKE FØR VI FÅR LOV AT BYGGE EN KATEDRAL I SAUDIARABIEN”

(Foto: Den polske politiker Dominik Tarczyński, Lov og Retfærdighedspartiet)
Del artiklen her:

Polens regering er ikke glad for islam.

“Som mennesker er vi lige. Den islamiske verden kan ikke forvente mere fra europæiske kristne, end vi kan forvente af dem. Hvis de ikke er glade for Europa, kan de bare tage til de arabiske lande og blive der.” Dette er den polske regeringspolitiker Dominik Tarczyński svar på Breibarts spørgsmål om moskeer i Polen. Tarczyński, der er medlem af regeringspartiet Lov og Retfærdighed, er generelt meget skeptisk overfor islam.

På spørgsmål om, hvorvidt han vil tillade Saudibarbaren at opføre moskeer i Polen, svarer han: “Det vil vi glædeligt gøre den dag, de tillader Polen at opføre en katedral i Saudiarabien.”

Dominik Tarczyński mener, at vi skal stoppe med at behandle os selv ulige. Vi giver langt flere rettigheder til muslimer i vores lande, end de giver til os i deres lande, påpeger han. Hans synspunkt er vellidt blandt de polske vælgere, hvoraf et klart flertal hellere forlader EU og dermed vinker farvel til milliarder af euro i støtte, end at åbne deres land for muslimer.

Der er i dag tæt på 200 moskeer i Danmark, primært opført af folk fra lande, hvor det ikke er tilladt at opføre ikke-muslimske bedehus.

Video: Dominik Tarczyński interviewes af BBC om Polens udlændingepolitik:

Læs også:

SOCIALDEMOKRATERNE ER DANMARKSMESTRE I ERDOGAN-MOSKEER

SVIGTER DE ARBEJDSLØSE: ENHEDSLISTEN OG ALTERNATIVET VIL VÆRE BORGMESTRE FOR MOSKEER OG EID-FESTER

500 KIRKER LUKKET – GÆT HVOR MANGE MOSKEER DER KOM I STEDET?

TALSKVINDE: “FULDSTÆNDIGT SINDSSYGT” AT SENDE SKOLEELEVER TIL RADIKALE MOSKEER

FATTIGT EU-LAND: HELLERE FORLADE EU END MODTAGE MUSLIMER

Del artiklen her: