HALAL-MILLIARDER GÅR TIL JIHADISME: ERHVERVSMINISTER RASMUS JARLOV, VÅGN OP!

(Foto: Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) t.v. og generalsekretær for Muslim World Leage, der er en global aftager af penge for halal-certificering, Mohammed bin Abdul Karim Al-Issa, t.h.)
Del artiklen her:

Vil den konservative erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) gribe chancen for at stoppe strømmen af danske kroner, der ryger i islamisternes lommer?

Kommentar af Nicolai Sennels

Halal-markedet vokser med svimlende hast. Alt fra ferierejser, banklån og sminke fås i dag med et stempel som garanterer, at produktet overholder islamisk lov, sharia. Alene når det gælder mad og drikke, nåede markedet på verdensplan i 2014 op på svimlende 9 billioner kroner.

Verdens største spiller når det gælder halal-certificering, er Muslim World League. Muslim World League har hovedsæde i det konservative Saudiarabien. Herfra bruger organisationen de milliarder af dollars, som den tjener på at udstede halal-certifikater, på at udbrede den meget brutale og krigeriske udgave af saudiarabiens fortolkning af islam, såkaldt wahhabisme. Med Muslim World Leagues enorme pengekasse i ryggen spreder wahhabismen sig i dag gennem opførelse af moskeer, uddannelse af imamer, bøger og tv-udsendelser til hele verden. Muslim World League donerer også penge til terrororganisationer som Al Qaeda og Hamas, og dansk erhverspolitik gør således danske forbrugere til sponsorer af terrorisme.

Den konservative erhvervsminister Rasmus Jarlov har ansvaret for denne politik. En politik, der sender danske kroner direkte videre til magtfulde langskæggede islamister, der bruger pengene på at bekæmpe demokrati og menneskerettigheder.

Ifølge Landbrug & Fødevarer betaler danske slagterier typisk 15.000 kr. til Muslim World League for en førstegangscertificering. Derefter betales der løbende, afhængigt af, hvor meget kød der eksporteres. Halalcertificering er en pengemaskine, og virksomhederne betaler gladeligt for at kunne sælge til det stigende antal muslimer i deres lande.

Sikkerhedsekspert Lorenzo Vidino fra Center for Security Studies i Zürich fortæller om Muslim World League:

“Det er en organisation, der er dannet for at sprede den saudiarabiske fortolkning af islam globalt. Det er en meget konservativ version, som eksempelvis er imod religionsfrihed, kvinderettigheder, og som mener, homoseksuelle skal slås ihjel. Holdninger, som set fra et vestligt perspektiv, er meget problematiske, og det er også derfor, at mange myndigheder i Vesten, men også muslimske lande, er stærkt bekymret over Muslim World League – og det bør den danske regering også være.”

På Muslim World Leagues hjemmeside finder man en række tidskrifter og bøger, som organisationen anbefaler til troende muslimer. Heribland bogen Zakat and Fasting (kopi her), der lover muslimer evig pinsel i helvedes flammer, hvis ikke de betaler zakat (årlig islamisk skat på 2,5 procent). Bogen fortæller også (s. 14-15), at 1/8 af zakat skal gå til “mujahedinerne – dem der kæmper i hellig krig” – altså terrorisme.

Vil erhvervsminister Rasmus Jarlov, hvis parti som bekendt har ført valgkamp på at stoppe “naziislamisme”, se igennem fingrene med, at den slags sker under hans ledelse? Og kan en regering, der lover at bekæmpe islamisme, overhovedet tillade at den slags sker i Danmark?

Den nu dræbte jihadist, Al Qaeda-lederen Osama bin Laden, er vel den mest kendte wahhabist.

Læs også:

REGERINGENS GHETTOPLAN: TVINGER INDVANDRERBØRN TIL AT SPISE HALAL

LØGN OG ISLAMISME: MIT “DIALOG-MØDE” MED ÖZLEM CEKIC

FORBYD SLØR OG HALAL, SÅ REJSER DE AF SIG SELV…!

https://newspeek.info/tysk-politi-muslimer-opdrager-boern-til-vold-mod-vantro/

Del artiklen her: