NewSpeek

GRINENDE HALAL-SLAGTERE GÅR FRI

(Foto: Halalslagterne Kabeer Hussain og Kazam Hussein fik betingede domme for at more sig med at torturere slagtedyr)

Del artiklen her:

Slagtere slap med betingede domme efter at have tortureret slagtedyr for sjov.

To slagtere i England slap med betingede dommer i en dom, der sætter fokus på islamisk skik for tilberedning af kød. Mændene blev i hemmelighed filmet af organisationen Animal Aid.

På filmen kan man se de to muslimske mænd danse grinende rundt om nogle får, mens de saver og stikker i de vaklende og stærkt blødende dyr. Det skriver Express.

Sagen har skabt kraftig offentlig debat i Storbritannien, hvor en række politikere nu kræver at der opsættes kameraer i slagtehuse for bedre at kunne sikre, at slagtedyr behandles så skånsom som muligt.

Også Danmark tillader halal-slagtning. Indkomsten fra halal-certificering går primært til den saudiske Muslim World League, der bruger de mange penge på udbredelse af radikal islam. Dansk Folkeparti har i denne forbindelse stillet erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) en række spørgsmål med det formål at få kastet mere lys over, hvordan bl.a. slagteri- og mejeriindustrien gennem halal-certificering kanaliserer penge fra danske forbrugere til radikal islamisme.

Læs også:

HALAL-MILLIARDER GÅR TIL JIHADISME: ERHVERVSMINISTER RASMUS JARLOV, VÅGN OP!

FORBYD SLØR OG HALAL, SÅ REJSER DE AF SIG SELV…!

HALAL I SKOLEN: MOBBET FOR AT SPISE SVINEKØD

Del artiklen her:
Exit mobile version