DE ER OGSÅ I DANMARK: USA VIL SÆTTE BRODERSKAB PÅ TERRORLISTEN

Del artiklen her:

Det Muslimske Broderskab støtter terrorisme og hylder jihad i deres slogan. Organisationen nyder stor opbakning i Danmark.

Den vidtforgrenede organisation Det Muslimske Broderskab skal på listen over terrororganisationer. Det mener en række republikanere i den amerikanske kongres, der i disse dage afholder en høring om sagen. Tre indkaldte eksperter på området mener alle ifølge Washington Post, at broderskabet hører hjemme på terrorlisten.

Formanden for kongressens sikkerhedsudvalg, Ron DeSantis, er ikke i tvivl om, at Det Muslimske Broderskab udgør en trussel. Et vidne, Dr. Hillel Fradkin, fortalte til kongressen, at “Broderskabet bestemt forsøger at være globalt og det udgør en trussel.”

Republikanerne i den amerikanske kongres er ikke alene. En britisk regeringsrapport konkluderer, at broderskabet støtter terrorisme, at dets værdier er i strid med demokrati og modarbejder muslimers integration i vestlige samfund. Det samme gør en amerikansk regeringsrapport, der blev udfærdiget i 2015 for daværende præsident Barack Obama. Obama, der har tætte bånd til broderskabet, blokerede dog dengang for at kategorisere organisationen som terrorister.

Sagen er interessant for Danmark, fordi organisationen nyder meget bred opbakning her i landet. Dansk Islamisk Råd, der repræsenterer langt størstedelen af sunni-muslimske foreninger, støtter åbent broderskabet, hvis motto “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar!” Sunni-muslimer er langt den største gruppe af muslimer i Danmark.

Af uransagelige grunde har Det Muslimske Broderkab – ligesom tyrkiets jihad-imamer – fortsat lov at sende imamer til Danmark og til at bygge moskeer og drive muslimske friskoler i Danmark.

På Folketingets hjemmeside ligger denne stærkt kritiske rapport om broderskabet her.

Video: Formanden for den amerikanske kongres’ sikkerhedsudvalg opremser Det Muslimske Broderskabs mange genvorligheder:

Læs også:

SAUDISK PRINS: DET MUSLIMSKE BRODERSKAB UDKLÆKKER TERRORISTER

OSAMA BIN LADENS DAGBOG FRIGIVET: VAR INSPIRERET AF DET MUSLIMSKE BRODERSKAB OG PROFETEN

SVENSK STATSRAPPORT: DET MUSLIMSKE BRODERSKAB VIL NEDKÆMPE DET SVENSKE SAMFUND

PISK OG STENING: SÅ BRUTAL ER DEN TYRKISKE ORGANISATION BAG STORT MOSKÉ-FREMSTØD I DANMARK

SHERIN KHANKAN ANBEFALER ISLAMISTISKE FORTALERE FOR JIHAD OG STENING

Del artiklen her: