SVENSK STATSRAPPORT: DET MUSLIMSKE BRODERSKAB VIL NEDKÆMPE DET SVENSKE SAMFUND

Del artiklen her:

(Foto ovenfor: Egyptiske kvinder protesterer imod Det Muslimske Broderskab)

Den svenske stat har netop udgivet en ny rapport, som afslører, hvordan Det Muslimske Broderskab aktivt infiltrerer staten og i hemmelighed opbygger islamistiske parallelsamfund.

Rapporten er udgivet af Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), en statslig myndighed under det svenske justitsministerium.

Broderskabet, hvis motto er “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, Profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allahs sag er vores ønske”, findes også i Danmark.

(Det Muslimske Broderskabs logo)

Truer national sikkerhed

Broderskabets, ofte forkortet MB (Muslim Brotherhood), logo har en henvisning til Koranens sura 8 om “Krigsbytte” vers 60: “Udrust så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, og terrorisér Allahs fjender”.

Englands regering konkluderer, at broderskabet “er i strid med vores nationale sikkerhed og er parat til at bruge vold – herunder, fra tid til anden, terrorisme”.

Anti-radikaliseringsorganisationen Quilliam (financieret af den engelske stat):

“Det Muslimske Broderskab er et moderskib for islamismen, hvorfra forskellige islamistiske grupper og jihadgrupper udgår. Broderskabets mål er en global islamisk stat… Broderskabet er kendt for at arbejde ved at lade sine aktivister opstille forskellige frontgrupper i Europa.”

Venstrefløjen er nyttige idioter

Den svenske rapport, som har navnet Det Muslimske Broderskab i Sverige og er udarbejdet af Dr. Magnus Norell i samarbejde med docent Aje Carlbom og fil. Kand Pierre Durrani, viser, hvordan foreninger tilknyttet Broderskabet udnytter venstrefløjens terminologi med det formål at skabe større plads til islamistisk ideologi:

“De seneste år er man begyndt at anvende polemisk retorisk, som også bruge af venstrefløjen, med deres kritik af “hvidhed, “strukturel racisme” og “utanförskap” (marginalisering).” (s. 22)

Det beskrives også, hvordan Det Muslimske Broderskab, som den britiske regering knytter sammen med terrorisme, hjælpes på vej af den naive politiske elite:

“Der er en etableret struktur af værdier blandt den politiske elite, som definerer, hvordan borgerne skal forholde sig til ‘minoriteter. Dette indebærer, at man skal vise ‘accept’ og ‘tolerance’ overfor borgere, som adskiller sig fra mainstream og at minoriteter bør tilbydes kulturelle og religiøse ‘rettigheder’ for at ‘bevare’ eller måske endda ‘udvikle’ deres særlige livsstil.”

Rapporten påpeger også elitens meningstyrani:

“Hvis man mener, at der er problemer med disse værdier, er det af politiskek årsager ekstraordinært svært at kritisere dem offentligt.” Og videre: “Er man imod MBs (Det Muslimske Broderskab, red.) tilgang risikerer man at blive kaldt ‘racist’ eller ‘islamofob’, hvilket kan ødelægge folks karriere.” (s. 30)

Ifølge rapporten er det svenske debatklima særligt gunstigt for Det Muslimske Broderskabs planer:

“For MB udgør disse værdier en ideologisk ‘opportunity structure’, som passer fint til deres politiske projekt.” (s. 24)

 

Læs også: IRANSK FLYGTNING ADVARER: “DET STARTER ALTID MED SAMARBEJDE MELLEM VENSTREFLØJEN OG ISLAMISTERNE”

Konkurrerende samfundsstruktur

Den svenske statsrapport konkluderer, at Det Muslimske Broderskab arbejder på at opbygge islamistiske enklaver som udkonkurrerer det sekulære, demokratiske styre:

“Opbyggelsen af enklaver af den type, som MB arbejder for, vil formentligt  betyde problemer for det svenske samfunds evne til at bedrive en effektiv integrationspolitik. … Dermed kommer MBs parallele islamiske områder til at fungere som en konkurrende samfundsstruktur i forhold til det etablerede, sekulære samfund.”

Rapporten er enig med islamkritikere som Lars Hedegaard om, at et øget antal praktiserende muslimerk vil føre til alvorlige konflikter. Konflikten vil blive om, hvorvidt både muslimer og ikke-muslimer skal leve under sekulære normer eller islamisk sharia:

“Såfremt MBs har til målsætning at øge antallet af udøvende muslimer (og det gør de, ifølge rapporten, red.) på svensk eller europæisk jord, så er der stor risiko for at der opstår en ‘magtkamp’ mellem majoritetssamfundet og det islamiske samfund støttet af MB, om hvilke grundlæggende normer som skal gælde for svenskere. MBs arbejde for islamisering kommer sandsynligvis til at medføre stærke politiske og sociale spændinger i den svenske nationalstat.” (s. 31)

 

 

Danske baser

Det Muslimske Broderskabs tilstedeværelse i Danmark er bl.a. dokumenteret i rapporten Det Muslimske Broderskab i Danmark, som er at finde på Folketingets hjemmeside her.

Minister Inger Støjberg (V) siger om Det Muslimske Broderskab:

“Regeringen tager afstand fra enhver organisation, der repræsenterer antidemokratiske og radikaliserede miljøer, og som bidrager til polarisering af samfundet og undergraver vores demokrati og værdigrundlag. I den forbindelse anser jeg Det Muslimske Broderskab for at være en dybt problematisk organisation, som jeg tager skarpt afstand fra.”

I Danmark har bl.a. følgende foreninger og moskeer samarbejde med Det Muslimske Broderskab:

Dansk Islamisk Råd, som repræsenterer flertallet af sunnimuslimske foreninger og moskeer i Danmark

Islamic Academic Association, der får udlånt lokaler af Copenhagen Business School til at udbrede deres ideologi.

Dansk Islamisk Center, ledet af Fatih Alev.

Den berømte popgruppen Outlandish har desuden spillet til MBs arrangementer.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.