SVENSK STATSRAPPORT: DET MUSLIMSKE BRODERSKAB VIL NEDKÆMPE DET SVENSKE SAMFUND

Del artiklen her:

(Foto ovenfor: Egyptiske kvinder protesterer imod Det Muslimske Broderskab)

Den svenske stat har netop udgivet en ny rapport, som afslører, hvordan Det Muslimske Broderskab aktivt infiltrerer staten og i hemmelighed opbygger islamistiske parallelsamfund.

Rapporten er udgivet af Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), en statslig myndighed under det svenske justitsministerium.

Broderskabet, hvis motto er “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, Profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allahs sag er vores ønske”, findes også i Danmark.

(Det Muslimske Broderskabs logo)

Truer national sikkerhed

Broderskabets, ofte forkortet MB (Muslim Brotherhood), logo har en henvisning til Koranens sura 8 om “Krigsbytte” vers 60: “Udrust så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, og terrorisér Allahs fjender”.

Englands regering konkluderer, at broderskabet “er i strid med vores nationale sikkerhed og er parat til at bruge vold – herunder, fra tid til anden, terrorisme”.

Anti-radikaliseringsorganisationen Quilliam (financieret af den engelske stat):

“Det Muslimske Broderskab er et moderskib for islamismen, hvorfra forskellige islamistiske grupper og jihadgrupper udgår. Broderskabets mål er en global islamisk stat… Broderskabet er kendt for at arbejde ved at lade sine aktivister opstille forskellige frontgrupper i Europa.”

Venstrefløjen er nyttige idioter

Den svenske rapport, som har navnet Det Muslimske Broderskab i Sverige og er udarbejdet af Dr. Magnus Norell i samarbejde med docent Aje Carlbom og fil. Kand Pierre Durrani, viser, hvordan foreninger tilknyttet Broderskabet udnytter venstrefløjens terminologi med det formål at skabe større plads til islamistisk ideologi:

“De seneste år er man begyndt at anvende polemisk retorisk, som også bruge af venstrefløjen, med deres kritik af “hvidhed, “strukturel racisme” og “utanförskap” (marginalisering).” (s. 22)

Det beskrives også, hvordan Det Muslimske Broderskab, som den britiske regering knytter sammen med terrorisme, hjælpes på vej af den naive politiske elite:

“Der er en etableret struktur af værdier blandt den politiske elite, som definerer, hvordan borgerne skal forholde sig til ‘minoriteter. Dette indebærer, at man skal vise ‘accept’ og ‘tolerance’ overfor borgere, som adskiller sig fra mainstream og at minoriteter bør tilbydes kulturelle og religiøse ‘rettigheder’ for at ‘bevare’ eller måske endda ‘udvikle’ deres særlige livsstil.”

Rapporten påpeger også elitens meningstyrani:

“Hvis man mener, at der er problemer med disse værdier, er det af politiskek årsager ekstraordinært svært at kritisere dem offentligt.” Og videre: “Er man imod MBs (Det Muslimske Broderskab, red.) tilgang risikerer man at blive kaldt ‘racist’ eller ‘islamofob’, hvilket kan ødelægge folks karriere.” (s. 30)

Ifølge rapporten er det svenske debatklima særligt gunstigt for Det Muslimske Broderskabs planer:

“For MB udgør disse værdier en ideologisk ‘opportunity structure’, som passer fint til deres politiske projekt.” (s. 24)

 

Læs også: IRANSK FLYGTNING ADVARER: “DET STARTER ALTID MED SAMARBEJDE MELLEM VENSTREFLØJEN OG ISLAMISTERNE”

Konkurrerende samfundsstruktur

Den svenske statsrapport konkluderer, at Det Muslimske Broderskab arbejder på at opbygge islamistiske enklaver som udkonkurrerer det sekulære, demokratiske styre:

“Opbyggelsen af enklaver af den type, som MB arbejder for, vil formentligt  betyde problemer for det svenske samfunds evne til at bedrive en effektiv integrationspolitik. … Dermed kommer MBs parallele islamiske områder til at fungere som en konkurrende samfundsstruktur i forhold til det etablerede, sekulære samfund.”

Rapporten er enig med islamkritikere som Lars Hedegaard om, at et øget antal praktiserende muslimerk vil føre til alvorlige konflikter. Konflikten vil blive om, hvorvidt både muslimer og ikke-muslimer skal leve under sekulære normer eller islamisk sharia:

“Såfremt MBs har til målsætning at øge antallet af udøvende muslimer (og det gør de, ifølge rapporten, red.) på svensk eller europæisk jord, så er der stor risiko for at der opstår en ‘magtkamp’ mellem majoritetssamfundet og det islamiske samfund støttet af MB, om hvilke grundlæggende normer som skal gælde for svenskere. MBs arbejde for islamisering kommer sandsynligvis til at medføre stærke politiske og sociale spændinger i den svenske nationalstat.” (s. 31)

 

 

Danske baser

Det Muslimske Broderskabs tilstedeværelse i Danmark er bl.a. dokumenteret i rapporten Det Muslimske Broderskab i Danmark, som er at finde på Folketingets hjemmeside her.

Minister Inger Støjberg (V) siger om Det Muslimske Broderskab:

“Regeringen tager afstand fra enhver organisation, der repræsenterer antidemokratiske og radikaliserede miljøer, og som bidrager til polarisering af samfundet og undergraver vores demokrati og værdigrundlag. I den forbindelse anser jeg Det Muslimske Broderskab for at være en dybt problematisk organisation, som jeg tager skarpt afstand fra.”

I Danmark har bl.a. følgende foreninger og moskeer samarbejde med Det Muslimske Broderskab:

Dansk Islamisk Råd, som repræsenterer flertallet af sunnimuslimske foreninger og moskeer i Danmark

Islamic Academic Association, der får udlånt lokaler af Copenhagen Business School til at udbrede deres ideologi.

Dansk Islamisk Center, ledet af Fatih Alev.

Den berømte popgruppen Outlandish har desuden spillet til MBs arrangementer.

Del artiklen her:

10 Comments

 1. Og hele lortet baserer sig på ganske almindelig og gemen overtro uden skyggen af bevis endsige dokumentation. Tænk hvis vi andre fremsatte totalt vilde teorier uden at kunne dokumentere noget som helst? Så ville vi lynhurtigt havne i dårekister.
  Men nu har de naive, politisk korrekte sataner accepteret denne overtro til at være håndfast videnskab, som vi alle har at rette os ind efter. JAMEN FOR HELVEDE, hvad er det dog for galskab???

 2. Du har ret Knud.
  Videnskaben og historikere har rejst tvivl om Muhammed nogen sinde har eksisteret.
  Der findes intet der kan sandsynliggøre at han har levet.
  Koranen er skrevet flere hundrede år efter hans påståede død, så at han egenhændigt selv har skrevet den ordret ned på Allans bud, er helt ude i hampen.
  Han var en analfabetisk ørkenrøver, hvis han altså har eksisteret.
  Hans såkaldte “syner” var sandsynligvis epileptiske anfald, hvor man på den tid anså epileptikere for at have direkte telefonforbindelse til guderne.
  At nogen tror på de delirium udgydelser i koranen, er mig en gåde.

 3. Arbejdsdeling:
  Slavehandel: Tyrkere og arabare.
  Politisk korrekthed: Joeder.
  Ret til at bestemme: Hvide og gule mennesker.
  Problem solved. Selv liste Oe klapper i deres smaa fedtede haender.

 4. Så længe der er vestlige politikere, som direkte/indirekte støtter lortet (ISLAM), vil det “leve i bedste velgående” først den dag at disse fæhoveder indser grusomhederne i den såkaldte hellige bog Koranen, vil verden vågne op, ikke før.
  Hvad venstrefløjen angår. De har jo mistet deres “ideologiske fædreland” , Sovjet, så de “stakler” har jo , i øjeblikket, ikke andre muligheder for beskæftigelse end at kaste deres kærlighed på muhamedanismen, ondskabets ideologi. Noget skal de jo have tiden til at gå med. IKKE SANDT?!.

  • Allan, jeg tror, du misser en vigtig ting her: Det, de venstreorienterede, har mistet, er først og fremmest en “svag’ gruppe, de kunne kæmpe for, nemlig arbejderklassen. Derfor kastede de deres kærlighed på en ny “svag” gruppe, denne gang indvandrerne. Da indvandringen i mange år hovedsageligt er kommet fra muslimske lande, har de venstreorienterede fundet det nødvendigt også at omfavne islam, selvom det kan forekomme højst mærkværdigt set i forhold til deres øvrige holdninger. Hvordan kan man fx gå højt op i at støtte kvinders og homoseksuelles rettigheder, samtidig med at man støtter islams fremmarch i Europa? Når jeg taler med venstreorienterede venner, får jeg indtryk af, at de får det til at hænge sammen, dels ved at betragte muslimerne som en slags børn, som skal have lov at have deres sutteklud (religionen) og dels ved ganske enkelt at koble logisk tænkning fra, lige så snart man kommer ind på emnet indvandring.

 5. De zionistejede medier og deres FAKE NEWS har en stor læsermasse i Sverige. Disse hjernevaskede pengevikinger (ligesom danskerne) kan man bilde alt ind. Bag 90% af medierne i den vestlige verden hersker zionisterne- og de vil krig = PENGE. Disse typer har brug for syndebukke, og til dem har zionistmedierne valgt Muslimer, russere og andre de HÅBER at komme i krig med. Vi tæppebombes med løgn 24/7 og de håber at pirre den indre svinehund (som ligger meget yderligt i nordiske hipoknægte). Hver dag udspyder disse krigsgale medier løgne såsom RUSSERNE KOMMER, muslimerne voldtager, Israelerne er søde og gode og det er amerikanerne også (NOT). Milosevich var massemorder (han er totalt renset af Haque)- Irak havde masseødelæggelsesvåben, Gadaffi spiste levende kattekillinger til morgenmad og Assad er bare sååå.. ond. Nu er det så russerne og hele det muslimske mindretal der er åh så farlige. Muslimerne var aldrig kommet hertil, hvis det ikke var fordi deres lande gn. årevis var blevet sønderbombet af vestens uhyrer- og deres betalte lejemordere. NATO er en gangsterorganisation, det værste der er overgået menneskeheden i århundreder. Folk skal være mange for politikerne/chefredaktørerne og deres bosser reptilerne i (brain)Washington.

  • Det er vist den mest forvrövlede og dumme kommentar, jeg nogensinde har hört-
   Jeg siger bare: HURRA FOR NETHANAHUE og den jödiske stat!

 6. Dette har intet med artiklen at gøre, men jeg beklager, ikke længere at kunne skrive kommentarer, da New Speek har afskaffet det åbne kommentarfelt, og udelukkende tager Facebook kommentarer ind. Jeg er ikke på Facebook, og vil heller ikke gå ind på dette, da jeg ikke vil lægge min profil ind på nettet. Slut.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.