DØMT FOR AT SIGE DEN PÆDOFILE SANDHED OM ISLAM

(Foto: Satiretegningen, som fik en svensk mand idømt bøde)
Del artiklen her:

Sandheden er stadigt mere ilde hørt.

En svensk mand er blevet idømt 60 dagbøder á 50 kr. (3.000 kr.) for en satiretegning. Tegningen viser en mand med et lille barn i en klapvogn. En anden mand spørger: “Barnebarn?”, hvortil manden svar, at “Nej, det er min nye hustru.” Overskriften på satiretegningen, som er blevet offentliggjort på Facebook, lyder: “Muslimer er en pædofil sekt, som må stoppes og ikke have adgang til Europa.” Det fortæller det svenske medie Fria Tider.

Den svenske dom falder samtidigt med, at vesteuropæiske lande, herunder Sverige og Danmark, forsøger at håndtere muslimske ægteskaber, hvor børn er bortgiftet til voksne mænd.

Sandheden er, at islam har et meget liberalt forhold til sex med børn. Alle muslimers forbillede, deres profet Muhammed, giftede sig selv med den 6-årige Aisha og havde sex med hende, da hun var 9. Ifølge de islamiske skrifter fik Aisha som trøst sine dukker med, da profeten indledte sit seksuelle forhold til hende. Ifølge Koranen må mænd gerne have sex med piger, inden de får menstruation (Koranen, 65:4).

Ægteskaber mellem små piger ned til ni år og voksne mænd er almindeligt i store dele af den islamiske verden, hvor både politiske og religiøse ledere mange steder bifalder mænds islamiske ret til at have sex med børn. Rapporten “How Come You Allow Little Girls to Get Married?” fra Human Rights Watch beskriver situationen for piger i Yemen: “De fleste piger tages ud af skolen efter fjerde eller femte klasse (omkring 9- eller 10-årsalderen), hvor de påbegynder puberteten. Pigerne holdes hjemme, de laver mad, henter vand og brænde, eller de giftes væk hvis der er muligheden for det.”

En af konsekvenserne er den frygtede, men desværre udbredte sygdom, fistula. Fistula opstår, når piger i en for ung en krop føder børn. Mellemkødet revner så kraftigt, at også endetarmen rives op. Dermed kan pigerne ikke holde på afføring m.v.

Den svenske satiriker har ret: muslimer tilhører en religion – eller sekt, om man vil – der prædiker pædofili. Ingen her på NewSpeeks redaktion er bekendt med, at religiøse ledere eller foreninger i Danmark har taget afstand fra profetens og Koranens syn på sex med børn. Det har heller ikke været muligt at finde eksempler på, at #Metoo-bevægelsen eller andre moderne feminister har protesteret imod fænomenet.

Læs også:

RAMADAN, TID TIL FASTE, REFLEKSION – OG TERROR OG PÆDOFILI

“ALLAHU AKBAR!” FØLGER PÆDOFILE MUSLIMSKE VOLDTÆGTSBANDER BLOT KORANEN?

ALI KIDNAPPER BØRN OG SÆLGER DEM SOM SEXSLAVER I MELLEMØSTEN

KUN TO MÅNEDERS FÆNGSEL TIL FLYGTNING, SOM ANAL-VOLDTOG PIGE

Del artiklen her: