OSAMA BIN LADENS DAGBOG FRIGIVET: VAR INSPIRERET AF DET MUSLIMSKE BRODERSKAB OG PROFETEN

(Foto: Al-Qaedas leder Osama bin Laden t.v., angrebet på World Trade Center 11. september 2001 t.h.)
Del artiklen her:

CIA har frigivet flere af de dokumenter, man fandt, da elitesoldater dræbte Osama bin Laden i 2011.

Er Det Muslimske Broderskab og profeten Muhammed en inspiration for terrorister. Ja, i hvert fald for hjernen bag verdens største jihad-angreb: Osama bin Laden. CIA har netop frigivet flere af de dokumenter, som Navy Seals elitesoldater fandt i forbindelse med angrebet på Osama bin Laden i Pakistan i 2011. Blandt de frigivne dokumenter er bin Ladens dagbog.

I dagbogen har al-Qaedalederen, som stod bag angrebet på World Trade Center i 2001, hvor næsten 3.000 uskyldige blev dræbt, stillet sig selv en række spørgsmål. Et af dem handler om Osama bin Ladens egen inspiration. Han svarer:

“Jeg var involveret i Det Muslimske Broderskab. Og jeg læste profetens livshistorie (sira).”

At muslimernes profet kan inspirere til drab i islams navn bør vække politisk bevidsthed om, hvorvidt det er fredelige, moderate muslimer, eller de radikale islamister, der har misforstået islam.

Flere islamiske organisationer i Danmark, herunder Dansk Islamisk Råd, der repræsenterer flertallet af muslimerne her i landet, støtter ligesom Osama bin Laden Det Muslimske Broderskab.

Integrationsminister Inger Støjberg har tidligere udtalt om Broderskabet, at “Regeringen tager afstand fra enhver organisation, der repræsenterer antidemokratiske og radikaliserede miljøer, og som bidrager til polarisering af samfundet og undergraver vores demokrati og værdigrundlag. I den forbindelse anser jeg Det Muslimske Broderskab for at være en dybt problematisk organisation, som jeg tager skarpt afstand fra.”

Del artiklen her: